Sanji kazanır ama King'e üzüldüğüm için ona oy attım.
Bu bir propagandadır. Zoro'yu sınırlarını zorlayarak ölümün eşiğine getiren King'dir. İksir işin tuzu biberi, King ile kapışabilsin diye uydurulmuş bir plot aracıdır.Zoro'nun azraillik olmasının sebebi King değil.
Kata fanları yahudiler gibi lobi yapıyor dünyaları vadetseler şaşmam. :/ Kata patlayınca yıl sonra çıkar anca ortaya.Kapalı kapılar ardında kimlerle ne antlaşmalar yapıldı be usta..
Helal be usta. King'in Zoro'yu ne hallere soktuğunu anlayan biri daha. Tanrıya inanmayan adam Azrail gördü bundan ötesi yok.İksir sıfırlamış dendi. O zaman King 2. kez yatalak yapmış. Hem çatıda hem aşağıda çift düşüş yaşamış.
Aman diyim girme o toplara, üzülürsün bakİyi fikir açabilirim bir ara onu da. Marco vs King konusu da düşünüyorum bakalım birinde tuttururuz illa ki.
Ben Katakuri hayranı değilim.Kamuoyuna duyurulur.Kata fanları yahudiler gibi lobi yapıyor dünyaları vadetseler şaşmam. :/ Kata patlayınca yıl sonra çıkar anca ortaya.
Bence de.Bu bir propagandadır. Zoro'yu sınırlarını zorlayarak ölümün eşiğine getiren King'dir. İksir işin tuzu biberi, King ile kapışabilsin diye uydurulmuş bir plot aracıdır.
Biliyorum biliyorum senin olayın “ Nerede muhalefet ona muhalefet “ çoktan çözdüm.Bugün @Montana’nın dediği gibi kurt gibi koklar kokusunu alırım.Ben Katakuri hayranı değilim.Kamuoyuna duyurulur.