@Millennium Wizard Zoro zaten ağır yaralı olduğu için ilacın yan etkisi onu ölüm döşeğine getirdi.
MWye karşı Zoro savunuyorum iyi bak @RedTeroR
Yahu ilaç yarım yamalak iyileştiriyor etkisi saate geçer diye nerede geçti.Adamın kemikleri kırılmıştı kemik sonra senzu fasülyesi gibi düzeldi.Zaten ona gönderme.İlacın tek yan etkisi karasakal gibi sonradan kat kat acı çekecek olması.Zoro acıdan yatmadı vücudu tekrar hasar gördü ona yattı.Kemikler düzelmese havada kılıç şov nasıl yapsın.Millet mangayı nasıl okuyor şaşırıyorum.Sanki adam çatıda 5v2 atıp aşağı inmemiş gibi davranıyorlar.
İşte bilmeden yorum yazıyorlarİksir sıfırlamış dendi. O zaman King 2. kez yatalak yapmış. Hem çatıda hem aşağıda çift düşüş yaşamış.
İksir sıfırlamış demedi şimdi acısını çekmicen etkisi geçince 2 kat hissediceksin dendi. King vssinde hissetmiyordu önceki savaştan kalan acıyı.İksir sıfırlamış dendi. O zaman King 2. kez yatalak yapmış. Hem çatıda hem aşağıda çift düşüş yaşamış.
Daha uzatmam ben.Kim ne anlıyorsa anlar buradan.Yahu ilaç yarım yamalak iyileştiriyor etkisi saate geçer diye nerede geçti.Adamın kemikleri kırılmıştı kemik sonra senzu fasülyesi gibi düzeldi.Zaten ona gönderme.İlacın tek yan etkisi karasakal gibi sonradan kat kat acı çekecek olması.Zoro acıdan yatmadı vücudu tekrar hasar gördü ona yattı.Kemikler düzelmese havada kılıç şov nasıl yapsın.
Güçle alakalı çünkü Sanji aklını kaybetmekten korkuyor.Yani kardeşleri gibi olacak sonra da koca ana gibi tayfaya saldıracak kadınlara saldıracak.Luffy Kaido ile meşgul geriye bir seçenek kalıyor.Sen olayı anlamamışsın ki olay güç değil. Taaa TB den beri zoro-şanşi luffy nin kanatları boşuna mı benim kafayı al benim kafayı al dediler. O ikili dururken diğerlerine söz düşmüyor tayfada. Bunu BAA da da gördük. Güçle alakası yok.
Yalnız şöyle bir durum var adam ilacın etkisi geçtiği için bu halde,King ile vs attığı için değil.İyi okuyalım mangayı rica ediyorum.İksir sıfırlamış dendi. O zaman King 2. kez yatalak yapmış. Hem çatıda hem aşağıda çift düşüş yaşamış.
Geçici demiş hakkaten.Ama buna dair hiçbirşey görmedik ilacın etkisi geçiyor hiç demedi Zoro.Tersine Enma beni öldürecek dedi.Olabilir ama ilaçla ilgili hiç konuştuğunu duymadık.Daha uzatmam ben.Kim ne anlıyorsa anlar buradan.![]()
Olay en son ''kanat'' lara geldi ve konu kapandı zaten. Denge söz konusu sadece güç değil. Olay bu işte...Güçle alakalı çünkü Sanji aklını kaybetmekten korkuyor.Yani kardeşleri gibi olacak sonra da koca ana gibi tayfaya saldıracak kadınlara saldıracak.Luffy Kaido ile meşgul geriye bir seçenek kalıyor.
Çatıya çıkmadan önce Big Mom'ı halletse iyi olurdu. Bu Oda haini öz oğluna nasıl 2 yonkou aldırmaz.Çakal Oda King'le vs attırıp Çatıya Luffy'e yardıma yollasa bunların hiçbiri yaşanmıcaktı. Lafta Zoro öz oğlu olur.