Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji vs. King

Dövüşü Kim Alır?

• Kullanılan toplam oy
    170
Çakal Oda King'le vs attırıp Çatıya Luffy'e yardıma yollasa bunların hiçbiri yaşanmıcaktı. Lafta Zoro öz oğlu olur.

@Millennium Wizard Zoro zaten ağır yaralı olduğu için ilacın yan etkisi onu ölüm döşeğine getirdi.
MWye karşı Zoro savunuyorum iyi bak @RedTeroR
Millet mangayı nasıl okuyor şaşırıyorum.Sanki adam çatıda 5v2 atıp aşağı inmemiş gibi davranıyorlar.
Yahu ilaç yarım yamalak iyileştiriyor etkisi saate geçer diye nerede geçti.Adamın kemikleri kırılmıştı kemik sonra senzu fasülyesi gibi düzeldi.Zaten ona gönderme.İlacın tek yan etkisi karasakal gibi sonradan kat kat acı çekecek olması.Zoro acıdan yatmadı vücudu tekrar hasar gördü ona yattı.Kemikler düzelmese havada kılıç şov nasıl yapsın.

Yahu ilaç yarım yamalak iyileştiriyor etkisi saate geçer diye nerede geçti.Adamın kemikleri kırılmıştı kemik sonra senzu fasülyesi gibi düzeldi.Zaten ona gönderme.İlacın tek yan etkisi karasakal gibi sonradan kat kat acı çekecek olması.Zoro acıdan yatmadı vücudu tekrar hasar gördü ona yattı.Kemikler düzelmese havada kılıç şov nasıl yapsın.
Daha uzatmam ben.Kim ne anlıyorsa anlar buradan.

Sen olayı anlamamışsın ki olay güç değil. Taaa TB den beri zoro-şanşi luffy nin kanatları boşuna mı benim kafayı al benim kafayı al dediler. O ikili dururken diğerlerine söz düşmüyor tayfada. Bunu BAA da da gördük. Güçle alakası yok.
Güçle alakalı çünkü Sanji aklını kaybetmekten korkuyor.Yani kardeşleri gibi olacak sonra da koca ana gibi tayfaya saldıracak kadınlara saldıracak.Luffy Kaido ile meşgul geriye bir seçenek kalıyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık