Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji vs. Donquixote Doflamingo

Kim kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    244
Normalde öyle oldu zaten. King hadi sana iyilik yapıp bir de yerde doveyim dedi.

King vs Katakuri'de King'i yere kondurmayanlar bu dövüşü unutuyor.
Adalar arası Kata'ya portal açtıran adam mı diyor bunu? :D

O son cümlen bana ise, ben King vs Zoro dövüşü de kötü diyorum canım. Çakma objektiflik kasmam. ? ?

Adalar arası Kata'ya portal açtıran adam mı diyor bunu? :D

O son cümlen bana ise, ben King vs Zoro dövüşü de kötü diyorum canım. Çakma objektiflik kasmam. ? ?
Kata King'in Zoro'da durduğu yükseklik için portal açabilir. Daha yüksekte ise kopar zaten savaş olmaz. Katakuri Zoro gibi değil ki. Özel paramecia bu. Logia gibi vücudu var. Havadan yapacağı ataklarla o savunmayı aşamaz.

Son düzenleme:
Sanji > King > Queen > Cracker > Doff. Hapiste bağlı yatan Doff her an Oda torpiliyle seviye atlayabilir.
Değil mesela. :D Sancinin genler aktifken 5 dakikada enerjsii bitiyorken King'i nasıl alacak söyler misin? Yoksa genler olmadan da yener mi diyorsun?

Dof diğerlerinden de net daha güçlüydü. King'ten güçlü de dönebilir. Doğru yorumlayan bundan şaşmaz seriyi. :bilmem:

Değil mesela. :D Sancinin genler aktifken 5 dakikada enerjsii bitiyorken King'i nasıl alacak söyler misin?

Dof diğerlerinden de net daha güçlüydü. King'ten güçlü de dönebilir. Doğru yorumlayan bundan şaşmaz seriyi. :bilmem:
Kaido'nun astları iskambil kartlarına göre sırlanıyor. Dof en zayıfı.
Sanji'nin Stamina hemen bitmiyor. 83483 saat ana salon da dövüşüp ardından Queen'i yendiğinden dolayı bayılmıştır. :)

Kaido'nun astları iskambil kartlarına göre sırlanıyor. Dof en zayıfı.
Hangi oyuna göre öyle sıralanıyor? Kenfi fantezilerinizi yazmayın şuraya. Ben de Oda'nın sbs'ede yaptığı açıklama üzerinden yorumlarım. Big Mom yerine o Kaido'nun ortağı olarak Wano'da yer alacaktı. Oda'nın narrative tarzını bilen, dövüşlerde feat'i öncelik almayıp, söylemleri de dikkate alan kişi Dof'u Jack'i, Kuin'in, Cracker'ın altına koymaz.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık