Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sakazuki, İmparator Yenebilir mi?

İndirebilir mi ?

• Kullanılan toplam oy
    449
Kuzanı delerken adamı hakisiyle deldi diyor haki kullanıyor wb.
Sakazuki'ye vururken de haki kullanmış olmak zorunda hasar vermek için. Magmaya depremle dümdüz vursa iki sallanır, belki biraz dağılır onun dışında bir şey olmazdı. Hakisini hastalığından dolayı tam istediği gibi kullanamıyordu desek daha tutarlı olur Mf için. Ace idam edilirken ve Squardo onu sırtından bıçaklarken kullanamadı ama amirallerle dövüşürken kullanabildi.

Gözlem ve kralların hakisini kullanamadığına dair net sahnelerimiz var ama silahlanmayla alakalı yok ama bir ayrım yapmaya da gerek yok bence. Hastalığının hakileri tipine göre ayırdığını sanmıyorum. Bazı noktalarda kullanamadı deyip geçmek daha doğru gibi.

Squardo sahnesinde gözleminin zayıf olduğu açıkça gösterildi. Marco'nun tepkisi vs. Yoksa 4 yıl önce uykusunda Ace tekleyen adam WB.

Hastalık + Yaşlılık + Shanks sahnesinden önce ağır yaralanması neticesinde güçten düştüğü bariz belli.

Kuzan sahnesi biraz kolpa, Kuzan delinince hakiyle deldi, öldürdü, dediler, sonra Kuzan'ın gözlem haki + logia = amiral savunması ile göğsünde boşluk açtığı ortaya çıktı, yani o sahne özelinde WBnin b haki kullanıp kullanmadığı kesin değil.

Ancak şahsen, Akainu'ya yaptığı vuruşlarda b haki kullandığını düşünüyorum. Diğer türlü titreşimle tüm logialara vurma düşüncesi çok güzel, aynı Jinbeinin su damlacıklarıyla herkese vurabilmesi gibi olurdu ancak bunu destekleyecek bir sahne yok. Deprem yumruğu atsa Kizaru/Kuzan/Akainu titreşimden zarar gördüğü gösterilse olurdu ama gösterilmedi. O yüzden başka seçenek olmadığı için Akainuya karşı deprem + b haki kullandığı tek seçenek gibi kalıyor.
Akainu'ya gura gura ile vuruyor.Kizaru'ya normal vurunca bişey olmamıştı hatırlarsınız.Burada hakidem bağımsız gura gura ile logia kullanıcılarını vurabiliryorsun.

Sakazuki'ye vururken de haki kullanmış olmak zorunda hasar vermek için. Magmaya depremle dümdüz vursa iki sallanır, belki biraz dağılır onun dışında bir şey olmazdı. Hakisini hastalığından dolayı tam istediği gibi kullanamıyordu desek daha tutarlı olur Mf için. Ace idam edilirken ve Squardo onu sırtından bıçaklarken kullanamadı ama amirallerle dövüşürken kullanabildi.

Gözlem ve kralların hakisini kullanamadığına dair net sahnelerimiz var ama silahlanmayla alakalı yok ama bir ayrım yapmaya da gerek yok bence. Hastalığının hakileri tipine göre ayırdığını sanmıyorum. Bazı noktalarda kullanamadı deyip geçmek daha doğru gibi.
Gura gura ile vuruyor.

Neden Sakazuki Wb'yi önceden yaralama gereği duyuyor ? Wb saldırıyı yiyince Marco zaten sebebini açıkladı bir bak oraya.Hem konu o değil ki Sakazuki adil dövüşmedi sonuçta mesele buydu.Sakazuki Wb kılıç yemeden sahaya inmiş mi ?
Wb tek saldırıya gidecek adam mı göğsü delindi kafası gitti hala arkadan yese diyorsun ? Bu saldırılardan daha ağırı mı var yinede devam ederdi.

Emin ol Wb kendini daha çok tutmuştur bu da söylendi hep.Dışarıya zarar verme olayı Wb de daha çok.

Sakazuki direkt saha dışı oldu,kısa süre felç geçirdi öldürse öldürürdü.Aşağı inip Teach'e yaptığı gibi yüzüne depremi patlatırdı ama kendini tutmadan.
-squard planı erkenden bitirmek içindi squarddan kılıç yemesi rezillik arkadan veya ofguard yemiyor bunu marco eskiden sezerdi felan dio tekrar ediyorum ben mf wb yi ele alıyorum başka wb görmedik.

-kendini tutan wb tüm adayı yan yatırıyor ne tutması sengokunun sözünden kesinlik alamazsınız.

-felç geçirdiği yok aşağı düştü çukur kaza kaza geldi felç geçirse 2 saniyede denize çakılırdı zaten.

-wb kendini tüm adayı sallayarak veya tsunamiler oluşturarakmı tuttu sengokunun sözü %100 doğru diye önümüze koymayın adamın doğrusu yok.

-squard planı erkenden bitirmek içindi squarddan kılıç yemesi rezillik arkadan veya ofguard yemiyor bunu marco eskiden sezerdi felan dio tekrar ediyorum ben mf wb yi ele alıyorum başka wb görmedik.

-kendini tutan wb tüm adayı yan yatırıyor ne tutması sengokunun sözünden kesinlik alamazsınız.

-felç geçirdiği yok aşağı düştü çukur kaza kaza geldi felç geçirse 2 saniyede denize çakılırdı zaten.

-wb kendini tüm adayı sallayarak veya tsunamiler oluşturarakmı tuttu sengokunun sözü %100 doğru diye önümüze koymayın adamın doğrusu yok.
Squard Wb'nin oğlu yoksa düşman olsa o kadar off guard olmaz bence büyük bir rezillik değil.Bu planı yapan sakazuki rezil ve korkak.

Hocam Wb en son kendini tayfasından bile ayırdı hasar görmesinler diye bir tek Sengoku mu diyor bunu Marcoda söylüyor.

Düştüğü gibi çıkamadı ve düşerken çaresizdi lanet olsun sana Wb diye bağırıyordu bu bile yenildiğinin kanıtı da neyse.

Squard Wb'nin oğlu yoksa düşman olsa o kadar off guard olmaz bence büyük bir rezillik değil.Bu planı yapan sakazuki rezil ve korkak.

Hocam Wb en son kendini tayfasından bile ayırdı hasar görmesinler diye bir tek Sengoku mu diyor bunu Marcoda söylüyor.

Düştüğü gibi çıkamadı ve düşerken çaresizdi lanet olsun sana Wb diye bağırıyordu bu bile yenildiğinin kanıtı da neyse.
benim fikrim şu marineforddan birazdaha önceki bir wb hastalığı bukadar etkili olmayan bi beyazsakal>amiral,yonkou(shanks kaido harici) ama marineford beyazsakalın og amirallerine karşı kazanabilceğini pek sanmıyorum.
kaido>shanks>mf akainu>=mf kuzan>mf kizaru>mf wb
kaido>shanks>hachınosu kuzan>eghead kizaru>mf akainu>mf wb>luffy>teach (başarı olarak bakıyorum akainu muhtemelen bidaha gözükünce çokdaha güçlü gelicektir)

wb direk olarak karşısından gelen bir saldırıya tepki veremiyor hani gözlem hakisini geçtim hızınında kötülüğünü gösteriyor bu sahne kendi adamı olsada karşısından gelen kocaman kılıç yani :(

burda akainu adaya zarar gelmemesi için wb yi durduruyor ve wb korumaya çalış diyor adaya yıkıcı hasar vermesi umrunda değil yani sengokunun dediği gibi bişiy yok :)

hani diyosun ya wb akainuyu aşağı attı peşinden gitse öldürürdü diye bende sana şunu diyim akainu wb ye şu saldırıyı yapıyor sonra wb dizinin üstüne çöküyor ama sonraki panelde akainu wb ile savaşmıyor odanın ace ile wb nin ölümleri yakın zamanda olmasını istemesi dışı bi zorlama senaryo mesela yoksa burda dizinin üstüne çöken wb ye no name denizciler değil akainu saldırsa wb direk yoktu

okurken baktımda akainu çok önemli bi karakter bence oda sensei için yoksa şurda akainu yerine acei şişleyen armaki olsa garpı durdurucağını sanmıyorum odanın sengokuyla

ayrıca akainun yenilmediği çok net bir şekilde ifade ediliyor yani adam düşerken tutunmuş biyere lawla yol yapmış yeraltından sonra gelip tüm wb ekibilye fıghtlıyor savaş sonu shanks ile çarpışıyor ve hala ayakta adam.

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık