Sakazuki'nin psikopatlık seviyesi şuralarda geziyor. Dümdüz cani.Akainun ruhsuz ve donuk bakışları insanda nedense gerilim yaratıyor hiç bir duygu esamesi yok.
Duruma göre kimine zorlanır kimini kolayca alır.
wb arkası dönük yakaladı sakazukiyi ve buna rağmen kafasını kaybetti devamında sakazuki geri geldi kumandanlarla savaştı arkası dönük oden kaidoya yakalanınca tek yemişti sakazukide öyle bişey olmadı ve bunun dışındaki sahnelere bakarsan eşit çarpışıyorlar akainu wb yi engelleyerek yerleşim yerlerinin zarar görmesini engelliyor kendide belirtiyor tam güçte savaşmayan akainu wb ile eşit çarpışıyorsa tam gücündeki akainu wb yi alır ama wb hasta olmasa garp gibi tokatlar muhtemelen ikiside yonko eder benim için.Hocam Sakazuki Wb'yi yenemedi ki,savaşı kazanan Wb oldu,çok yara aldı evet biz buna yüksek zorlukla kazandı diyoruz.Sadece teke tek ikisi olsa,yerin dibine indirdiği Sakazukiyi öldürecekti.Wb'de o yaralarla yaşardı.
Bir de old Wb de yonko seviyesi,sadece yaralı ve hasta Wb kazanamaz yonkoya karşı,yoksa dinç bir Wb yaşlı da olsa tam bir yonkodur.
Wb çok hasar aldı evet Sakazuki karşılığını verdi ama sonuçta nakavt eden Wb oldu yoluna devam etti ve üstüne Teach'i yendi.Eğer Wb o yaralardan sonra yere düşşeydi Sakazuki ayakta kalsaydı ne derdin buna cevap istiyorum.Geri gelmesinin çok önemi yok Wb öldürmedi bu adamı yendi ve bıraktı sebebi de Wb'nin başka işleri olması,kimse olmasa öyle bırakmazdı işini bitirirdi.wb arkası dönük yakaladı sakazukiyi ve buna rağmen kafasını kaybetti devamında sakazuki geri geldi kumandanlarla savaştı arkası dönük oden kaidoya yakalanınca tek yemişti sakazukide öyle bişey olmadı ve bunun dışındaki sahnelere bakarsan eşit çarpışıyorlar akainu wb yi engelleyerek yerleşim yerlerinin zarar görmesini engelliyor kendide belirtiyor tam güçte savaşmayan akainu wb ile eşit çarpışıyorsa tam gücündeki akainu wb yi alır ama wb hasta olmasa garp gibi tokatlar muhtemelen ikiside yonko eder benim için.
kalbine bıçağı sokan squard diye bi çer çöp adamdı yanlız bunu arkadan veya ofguardda yapmadı dümdüz gözünün önünden yaptı marineford wb zaten önüne gelenden hasar yiyordu adam.Adamın kalbine bıçak sokuldu, kalp krizi geçirdiği an Akainu bedava magma vuruşu yaptı. Böylelikle handikap almış oldu. Eşit olması için handikap gerekiyorsa eşit değildir. Demek ki MF'ye ayak bastığı hali daha güçlüydü. Yoksa bu senaryo olmadan direkt kapışırlardı.
wb sakazukiyi arkası dönük yakalayarak üstün gelerek savaş dışı bıraktı delikten aşağı attı herneyse ama onun dışında eşitlerdi akainu wb yi arkası dönük yakalasa sence nası bi senaryo görürdük wb nin kafası olmazdı komple bence.Wb çok hasar aldı evet Sakazuki karşılığını verdi ama sonuçta nakavt eden Wb oldu yoluna devam etti ve üstüne Teach'i yendi.Eğer Wb o yaralardan sonra yere düşşeydi Sakazuki ayakta kalsaydı ne derdin buna cevap istiyorum.Geri gelmesinin çok önemi yok Wb öldürmedi bu adamı yendi ve bıraktı sebebi de Wb'nin başka işleri olması,kimse olmasa öyle bırakmazdı işini bitirirdi.
Şunu da unutma Sakazuki Wb'yi yaralayamadan karşısına çıkamadı.
kaidoyu nası yenicek gösterdiği başarılarla sence pekidaha önceki seçimimde doğru karar aldığımı güncelde tekrar görmüş oldum.Shanks dışında zorluk seviyelerine göre kalanların hepsini alır.En zorlanacağı kişi Kaido olur.İkinci Big Mom sonuncuda Teach.Shanks muazzam haki ve hız ile üst seviye bir güce sahip.Geleceği görmede bile abartı seviye.