Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sakazuki, İmparator Yenebilir mi?

İndirebilir mi ?

• Kullanılan toplam oy
    447
akainuyu görüğüm kadarı ile yorumlarsam marineford halini

kaidou>shanks>marineford akainu>old wb,bigmom,karasakal,buggy

güncel akainu bence shanksa veya kaidoya karşı şansı olur ama görmeden bişiy diyemem mesela old garpa paspas olan kuzanın dengi ise hala kaido shanks alır bence.

akainuyu görüğüm kadarı ile yorumlarsam marineford halini

kaidou>shanks>marineford akainu>old wb,bigmom,karasakal,buggy

güncel akainu bence shanksa veya kaidoya karşı şansı olur ama görmeden bişiy diyemem mesela old garpa paspas olan kuzanın dengi ise hala kaido shanks alır bence.
Kizaru-Kuzan-Sakazuki üçlüsü Kaido'yu,Shanks'ı,Wb'yi yenebilecek hiç bir şey göstermemiştirler.

Sakazuki ile Kuzan yaşlı ve yaralı rakiplerine karşı bile çok çok zorlanmışlardır.

Zirve değillerdir zirvenin biraz gerisindedirler.

Kizaru-Kuzan-Sakazuki üçlüsü Kaido'yu,Shanks'ı,Wb'yi yenebilecek hiç bir şey göstermemiştirler.

Sakazuki ile Kuzan yaşlı ve yaralı rakiplerine karşı bile çok çok zorlanmışlardır.

Zirve değillerdir zirvenin biraz gerisindedirler.
Akainu old wb ile eşit eşleşiyordu ve marinefordda sivil yerleşim yerleri yıkıma uğramasın diye kendini tutarak yapıyordu bunu. Fp akainu>old wb

Kizaru luffyle eşleşti ve luffyi sınırına getirdi yemek vermek gibi oda zırvalamaları olmadığı senaryoda luffyi yenerdi.

Kizaru>g5 luffy (kondisyon farkı ile)

Kuzan akainu dengiydi onu geçtim zaman atlaması sonrası fiziksel gücü ve hakisininde iyi bir seviyede olduğunu gördük.

Kuzan>old wb

2 meyveli karasakal akainuyla savaşmaya hazır değildi

Akainu~kuzan>teach

Akainu donanmanın en güçlüsü gibi tasvir edilirdi onun dengide kuzandı

Akainu~kuzan>~kizaru>luffy>old wb>teach

Kaido-shanks gibi adamları yencek başarım göstermediklerine bende katılıyorum ama kafa kafaya girerler Finalde nekadar güçlü gelirler onu bilmem.

Akainu
Bigmom.Karasakal vs Buggy'yi indirir.
Bigmom zaten salak birisi
Karasakal ise daha fazla acı çektiği için magmaya dayanamaz.
Buggy'de zorlanır ama yener.😆

daha önceki seçimimde doğru karar aldığımı güncelde tekrar görmüş oldum.Shanks dışında zorluk seviyelerine göre kalanların hepsini alır.En zorlanacağı kişi Kaido olur.İkinci Big Mom sonuncuda Teach.Shanks muazzam haki ve hız ile üst seviye bir güce sahip.Geleceği görmede bile abartı seviye.

Akainu old wb ile eşit eşleşiyordu ve marinefordda sivil yerleşim yerleri yıkıma uğramasın diye kendini tutarak yapıyordu bunu. Fp akainu>old wb

Kizaru luffyle eşleşti ve luffyi sınırına getirdi yemek vermek gibi oda zırvalamaları olmadığı senaryoda luffyi yenerdi.

Kizaru>g5 luffy (kondisyon farkı ile)

Kuzan akainu dengiydi onu geçtim zaman atlaması sonrası fiziksel gücü ve hakisininde iyi bir seviyede olduğunu gördük.

Kuzan>old wb

2 meyveli karasakal akainuyla savaşmaya hazır değildi

Akainu~kuzan>teach

Akainu donanmanın en güçlüsü gibi tasvir edilirdi onun dengide kuzandı

Akainu~kuzan>~kizaru>luffy>old wb>teach

Kaido-shanks gibi adamları yencek başarım göstermediklerine bende katılıyorum ama kafa kafaya girerler Finalde nekadar güçlü gelirler onu bilmem.
Hocam Sakazuki Wb'yi yenemedi ki,savaşı kazanan Wb oldu,çok yara aldı evet biz buna yüksek zorlukla kazandı diyoruz.Sadece teke tek ikisi olsa,yerin dibine indirdiği Sakazukiyi öldürecekti.Wb'de o yaralarla yaşardı.

Bir de old Wb de yonko seviyesi,sadece yaralı ve hasta Wb kazanamaz yonkoya karşı,yoksa dinç bir Wb yaşlı da olsa tam bir yonkodur.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık