Yolda görse tanımaz o dereceLuffy'nin Dragon'u 1 gram baba olarak gördüğünü sanmıyorum
Luffy'nin baba figürü olarak gördüğü kişi Shanks'ten başkası değildir herhalde. Bende umut ediyorum işte Dragon ile ne zaman karşılaşacaklar diye..
Yolda görse tanımaz o dereceLuffy'nin Dragon'u 1 gram baba olarak gördüğünü sanmıyorum
Dadan.Yolda görse tanımaz o derece
Luffy'nin baba figürü olarak gördüğü kişi Shanks'ten başkası değildir herhalde. Bende umut ediyorum işte Dragon ile ne zaman karşılaşacaklar diye..
Hep dediğim gibi Ace'nin yanında diğerleri anca soytarı olabilir
Kin gütmesin Sabo daha.Hep dediğim gibi Ace'nin yanında diğerleri anca soytarı olabilir
Bu Ace de hep böyleymiş. Sabo’yu öldüren adamı öldüreceğim, Yok Thatch’i öldüren BB’yi öldüreceğim, Yok Babalığa laf edeni öldüreceğim. Sonra BB den dayak yer Sonra şak diye Sakazuki deler. Burada da bıraksalar gidip kutsal ejderi öldürse yine akıbeti aynı olacakmış. Çocuk intikam alamamak için doğmuş
WB bi' Dadan olmadığı için kafasını yere gömüp durdurmamış. Gerçi Dadan zor bulunuyor bu seride, Wb'yi buradan ezmek doğru değil.Bu Ace de hep böyleymiş. Sabo’yu öldüren adamı öldüreceğim, Yok Thatch’i öldüren BB’yi öldüreceğim, Yok Babalığa laf edeni öldüreceğim. Sonra BB den dayak yer Sonra şak diye Sakazuki deler. Burada da bıraksalar gidip kutsal ejderi öldürse yine akıbeti aynı olacakmış. Çocuk intikam alamamak için doğmuş
Ben burada Wb’yi ezmedim kiWB bi' Dadan olmadığı için kafasını yere gömüp durdurmamış. Gerçi Dadan zor bulunuyor bu seride, Wb'yi buradan ezmek doğru değil.
Doğru ya gidip tost ısmarlaması lazım kardeşini öldüren adama hemde çift kaşarlıBu Ace de hep böyleymiş. Sabo’yu öldüren adamı öldüreceğim, Yok Thatch’i öldüren BB’yi öldüreceğim, Yok Babalığa laf edeni öldüreceğim. Sonra BB den dayak yer Sonra şak diye Sakazuki deler. Burada da bıraksalar gidip kutsal ejderi öldürse yine akıbeti aynı olacakmış. Çocuk intikam alamamak için doğmuş