Daha kötü gibi; Luffy'i, Luffy yapan hiçbir şey yok.İlk sezon rezil bir Luffy vardı. Hala öyle mi?
5. bölüme kadar izledim henüz.
Daha kötü gibi; Luffy'i, Luffy yapan hiçbir şey yok.İlk sezon rezil bir Luffy vardı. Hala öyle mi?
mangada ve animede yoktu ya da ben bulamıştım, ilk çıktığında dönüp bakmıştım .Loguetownda bartolomeo var mıydı ya hiç hatırlamıyorum:d
Tomatometer onaylı eleştirmenlerin verdiği puan.Puanlar böyle olma sebebi fanlardan dolayı mı yoksa iyi mi yani live action olarak
Ben bu tür animelerin Live Actionlarına karşı biriyim ilk sezon beni kusturdu resmen. Karşı olma sebebim şudur herşeyin Live Actionu olacak diye bir kaide yok abi. Bu oyun fragmanlarında ki Cinematic animasyona uyarla daha iyi tadından yenmez. Ama şimdi bu öyle bir seri ki Live Action olabilmekten aşırı derecede uzak birşey. Tamam fantastik mantastik bilmeyen etmeyen için ama çok sırıtıyor be adapte olamıyorum ne yalan söyleyeyim.Tomatometer onaylı eleştirmenlerin verdiği puan.
IGN puanı da öyle ama o incelemeyi yapan çoğunlukla anime incelemesi yapmış. Yani One Piece fanlığı olabilir. Aynı şekilde rotten eleştirmenleri de seriye veya anime dünyasına hakim kişiler olabilir ama bunun olumsuz bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Henüz sadece 1 bölümü izlesem de yorumlardan vs aldığım izlenim ilk sezona göre daha çok beğenildiği yönünde. Hem fanlar hem de eleştirmenler tarafından. Daha önce takipçisi olmayan yeni bir dizi olsa elbette bu kadar beğenilmezdi. Ama fanların çok acımasız olabildiği de düşünülünce her halükarda Netflix bu sezon da istediğini almışa benziyor.
İşin kötü yani, gerçekten kötü olan şeyleri iyileştirmenin önüne geçebilir bu durum. Dar ve sahne dekoru havası veren atmosfer kötü makyaşlar, havada iple asılı kalmalar vs düzelmeyecek gibi.
Bu yüzden "iyi kotarılmış" bir LA olarak kalır. En azından sonrakilere ilham olur.
Naruto'nun çok daha iyi olacağını düşünüyorum.


