Seversin tabi. Aktif kullanamayacak olsan da görmek yeter sanaSevdim ben bu işi![]()

Seversin tabi. Aktif kullanamayacak olsan da görmek yeter sanaSevdim ben bu işi![]()
Kullanamayacaksam niye yaşıyorum kiSeversin tabi. Aktif kullanamayacak olsan da görmek yeter sana![]()
Uçan arabalarla drift yapmak mı... Kalp dayanır mı göz görür mü dedeciğim.Kullanamayacaksam niye yaşıyorum ki![]()
Çakal kasa uçan BMW ile kendimi hayal ettim şu anUçan arabalarla drift yapmak mı... Kalp dayanır mı göz görür mü dedeciğim.![]()
Hayalinde ola ola çakal kasa mı, BMWnin daha iyi modelleri var, lütfeeen.Çakal kasa uçan BMW ile kendimi hayal ettim şu an![]()
Araba tutkum olduğu yıllarda çakal kasa en ulaşılabilir modeldi.Ne yapalım hayalimizde bile fakirizHayalinde ola ola çakal kasa mı, BMWnin daha iyi modelleri var, lütfeeen.![]()
Hahaha hadi biraz özgürlük katalım. En sevdiğim lamborghini, porsche, ferrari, mustang. Gerçekte olamıyorlar nasılsa uç sen de.Araba tutkum olduğu yıllarda çakal kasa en ulaşılabilir modeldi.Ne yapalım hayalimizde bile fakiriz![]()
Bilmem ki ben onları.Hep hayalimde çakal kasa BMW ve faça Tofaş vardıHahaha hadi biraz özgürlük katalım. En sevdiğim lamborghini, porsche, ferrari, mustang. Gerçekte olamıyorlar nasılsa uç sen de.![]()
Bilinçli uyanmadığımı bildiğim için kendimi suçlamıyorum ama etkisinde kaldığım doğrudurHahaha. Üzücü. Bir insan kendi mutluluğuna son verir mi? Veriyor işte uyanma uyu ne var sanki uyanınca. sjsjh ? Etkisinde de kalıyorum bir süre ya. Sen de öyle mi :dd