O kadar da uzun boylu değilUyuduğunda kaldığın yerden devam et tam olsun bari

O kadar da uzun boylu değilUyuduğunda kaldığın yerden devam et tam olsun bari
Bi üst seviye oO kadar da uzun boylu değil.
Kötü tarafları nedir bilmiyorum açıkçası. Normalde uykum çok derindir yani uykunun ortasında rüya görsem bile hatırlamıyorum. Hasta olduğum zamanlar dışında su içmek için bile uykuyu bölmem yani. Kafayı koyduğumu ve kaldırdığımı bilirimBi üst seviye orüyada farkında olmaya lucid deniyordu ve bu konuda ilerleten kendisine rüya aleminde bir hayat kuruyor uyuduğunda kaldığı yerden devam ediyordu ama bunun çok kötü tarafları varmış yaşayan biri varsa dinlemek isterdim
Şöyle ki rüyasını kontrol edebilen biri devamlı uyumak isteyecektir ve gerçek yaşam ile bağlantısını koparacaktır ve bazen rüyada mı gerçekte mi olduğunu anlamadığı için gerçek hayatta abuk subuk hareketler yapacaktır yani kötü tarafları buymuşKötü tarafları nedir bilmiyorum açıkçası. Normalde uykum çok derindir yani uykunun ortasında rüya görsem bile hatırlamıyorum. Hasta olduğum zamanlar dışında su içmek için bile uykuyu bölmem yani. Kafayı koyduğumu ve kaldırdığımı bilirim.
Uykunun son aşamasında gördüğüm rüyaları hatırlıyorum ve rüya gördüğümün farkında oluyorum. Hiç öyle hayat kurma mevzularını düşünmedim açıkçası. O kadarı biraz abartı sanki.
Astral seyahat bu işin hikaye boyutuŞöyle ki rüyasını kontrol edebilen biri devamlı uyumak isteyecektir ve gerçek yaşam ile bağlantısını koparacaktır ve bazen rüyada mı gerçekte mi olduğunu anlamadığı için gerçek hayatta abuk subuk hareketler yapacaktır yani kötü tarafları buymuşBu işin astral seyahat boyutu da var onu dene
Bi ara çok meraklı olduğumu anlamışsındır sanıyorumAstral seyahat bu işin hikaye boyutu.
Belli oluyor aynen. Ben de zamanında merak edip bakmıştım ama hiç denemedim. Lucid rüyayı bile çabalamadan görüyorum. Derin ve uzun uyuyanların başına geliyor sanırım.Bi ara çok meraklı olduğumu anlamışsındır sanıyorum![]()
Uyanmak istemediğim rüyamdan uyandığımda yatıp kendim devam ettirmeye çalışıyorum, kuruyorum bir şeyler. Tabi bilinçli olunca tadı olmuyor.Bi üst seviye orüyada farkında olmaya lucid deniyordu ve bu konuda ilerleten kendisine rüya aleminde bir hayat kuruyor uyuduğunda kaldığı yerden devam ediyordu ama bunun çok kötü tarafları varmış yaşayan biri varsa dinlemek isterdim
Bunu yapmayan yokturUyanmak istemediğim rüyamdan uyandığımda yatıp kendim devam ettirmeye çalışıyorum, kuruyorum bir şeyler. Tabi bilinçli olunca tadı olmuyor.sjhjh :dd