Bu doğaüstü değil ama xd Bunu yaşayan baya bir kişi varmışSenin anlattığın doğa üstü herşeye inanırım bu arada bende etki bırakıyosun hele parabormal olaylarda yazdıklarından sonra ?

Bu doğaüstü değil ama xd Bunu yaşayan baya bir kişi varmışSenin anlattığın doğa üstü herşeye inanırım bu arada bende etki bırakıyosun hele parabormal olaylarda yazdıklarından sonra ?
Ben hiç yaşamadım ama illaki vardır, senin mesajını okurken kafamda canlandırıyorum ve hertürlü doğaüstü oluyor yani isteristemez ?Bu doğaüstü değil ama xd Bunu yaşayan baya bir kişi varmış![]()
Böyle gtü başı ayrı oynayan rüyalardan nefret ediyorum. Şoku ve gizemi bir kere verdin yeter daha tamam artık elindeki konu neyse işle onu da bitirelim rüyayı.Rüya içinde rüya görmek çok ilginç bir şey.Daha geçen gün başıma geldi.Tam 3 kere rüyanın içinde uyuyup orada gördüğüm rüyadan uyandım.Bir süre sonra insan gerçekten uyandığında hala rüyada olduğunu zannediyor![]()
Senin rüyalarda bi değişikmiş, cadı sanırım büyü sandı söyledikleriniÇok uyuyunca rüyalarıma in cin şeytan konsepti geliyor .Geçen gün aşırı uyudum 12 saat felan , 5 kadim cadı diye bi grupla uğraştım ayetel kürsü okuyorum rüyamda cadı ne diyo bu be diyor.
Yanlış skill atmışsın dostum felak nasa geç direkt bundan sonra.Çok uyuyunca rüyalarıma in cin şeytan konsepti geliyor .Geçen gün aşırı uyudum 12 saat felan , 5 kadim cadı diye bi grupla uğraştım ayetel kürsü okuyorum rüyamda cadı ne diyo bu be diyor.
Gerçekten sigaradan tiksinmeni sağlıyor mu?Champix sağolsun hayatım boyunca görmediğim renkli rüyayı son iki ayda gördüm:d