Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Basil Hawkins

Kim kazanır ?

• Kullanılan toplam oy
    148
Seri sonuna kaç kaptan yonkou gücünde olabilir ? Önce bunu düşünün.

Sonra kaptan olmayan kaç kişi yonkou gücünde olabilir diye düşünün. İşte o noktada durup tekrar düşünün ;)

MDL_Roronoa

Şu an ne olur kestiremiyorum ama ilerde rahatlıkla alacak seviyeye gelir zoro.
Ben Sanjinin de ilerde 3-4 supernova haricindekilri indirecek seviyeye geleceğini düşünüyorum.

Sen Luffy'nin Kaidou'u 1v1'de yenebileceğini mi düşündün yoksa :/ Koca ittifak bir çizik atamamış Kaidou'a, tek başına Luffy'nin yenmesini mi bekliyorsun ciddi ciddi? Mangaka'nın açıklamalarına rağmen 1v1'de yenileceğini mi düşünüyorsun Kaidou'nun?
Koca ittifak dediğin ne oluyor? :S

karolla

Seri sonuna kaç kaptan yonkou gücünde olabilir ? Önce bunu düşünün.

Sonra kaptan olmayan kaç kişi yonkou gücünde olabilir diye düşünün. İşte o noktada durup tekrar düşünün ;)
Eskilere bakalım:

Kaptan ve en az yonkou seviyesi olanlar: Roger + kaidou, bigmom, wb, shanks

Kaptan olmayan en az yonkou seviyesi olanlar: Genç rayleigh, garp, dragon

Eskilerden toplam 8 kişinin en az yonkou seviyesi olduğu bariz. Rayleighin gençliğinin shanks gibi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca kizaruya genç olsaydım yardım edebilirdim demesinden, genç hali kizaru + kumayı durdurabilirmiş sonucu çıkar. Bu da zaten anca bir yonkou işi.

Yenilere de 8 kişi düşse kimler olabilir:

Yeni kaptan olanlar: Luffy (roger yerine) + teach(yonkou oldu bile), kid, law, hawkins veya drake veya yeni çıkacak birisi

Yeni kaptan olmayan: Zoro(rayleigh yerine), sabo(dragon yerine), smoker(garp yerine)

smoka luffyi kovalıyor diye yazdım. Seri sonunda logia yemiş bir garp gibi bir şey olacaktır.

Luffy: Meyveli roger
Zoro: Daha iyi tekniklere sahip ama kral hakisiz rayl.
Smoke: Meyveli garp
Teach: 2 meyveli WB
Law: Meyveli ama kral hakisiz shanks

Gibi bir denge oluşacak bence. Gerçi zoro haki uyandırır.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık