Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Basil Hawkins

Kim kazanır ?

• Kullanılan toplam oy
    148
Kaidou dedi ki:
Koca ittifak bir çizik atamamış Kaidou'a
Allahını seven şu olayın geçtiği sayfayı atsın la. Kıçımızdan uydurduğumuz şeyi gerçek gibi lanse etmeyelim. Bu sadece bir ihtimal. Biri gider kılıca haki yüklenince kırılmıyor der. Biri gider Mihawk Shanks ile denk dövüşüyordu der. La hani nerede geçiyor bunlar? Aslı veya aksi gösterilene kadar bunlar ihtimal sadece. Bin kere söylersem gerçek olurla nereye kadar...

Allahını seven şu olayın geçtiği sayfayı atsın la. Kıçımızdan uydurduğumuz şeyi gerçek gibi lanse etmeyelim. Bu sadece bir ihtimal. Biri gider kılıca haki yüklenince kırılmıyor der. Biri gider Mihawk Shanks ile denk dövüşüyordu der. La hani nerede geçiyor bunlar? Aslı veya aksi gösterilene kadar bunlar ihtimal sadece. Bin kere söylersem gerçek olurla nereye kadar...
O yazılar o kadar yazılıyor ki artık kendi kendilerine inanıyorlar o dediklerine.
Sus sus güzel oluyor okuması :D

Sen Luffy'nin Kaidou'u 1v1'de yenebileceğini mi düşündün yoksa :/ Koca ittifak bir çizik atamamış Kaidou'a, tek başına Luffy'nin yenmesini mi bekliyorsun ciddi ciddi? Mangaka'nın açıklamalarına rağmen 1v1'de yenileceğini mi düşünüyorsun Kaidou'nun?
Niye aynı soruyu üç farklı şekilde sordun? :/

Bu vs hakkında bir yorum daha yapayım. Bence Zoro Asura açarsa alır. Tabii ki Zoro'nun Asura'sının 2 sene sonrasında ne kadar güçlü olduğunu bilmiyoruz lakin ben Hawkins üzerinde ciddi hasarlar bırakabilecek seviyede bekliyorum. Ancak mangaka şu an Hawkins vs Zoro çizse sanmıyorum ki Zoro'ya aldırsın. Bu yüzden oyum Basil Hawkins'e. Ucu ucuna götürür bu dövüşü.

Niye aynı soruyu üç farklı şekilde sordun? :/

Bu vs hakkında bir yorum daha yapayım. Bence Zoro Asura açarsa alır. Tabii ki Zoro'nun Asura'sının 2 sene sonrasında ne kadar güçlü olduğunu bilmiyoruz lakin ben Hawkins üzerinde ciddi hasarlar bırakabilecek seviyede bekliyorum. Ancak mangaka şu an Hawkins vs Zoro çizse sanmıyorum ki Zoro'ya aldırsın. Bu yüzden oyum Basil Hawkins'e. Ucu ucuna götürür bu dövüşü.
Aslında 10-15 farklı şekilde sorulabilecek soruyu 3 farklı şekilde sorarak kısalttım :/

Ne Asuraymış arkadaş :D

Aslında 10-15 farklı şekilde sorulabilecek soruyu 3 farklı şekilde sorarak kısalttım :/

Ne Asuraymış arkadaş :D
Bu mu cevap şimdi? :/

Asura Zoro'nun sakladığı 2 sene öncesinin en güçlü tekniği. East Blue saldırısı Pica'yı indiriyorsa Asura adamı madam eder. Tahmin tabi. Olma ihtimalini yüksek gördüğüm bir tahmin hem de.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık