Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Basil Hawkins

Kim kazanır ?

• Kullanılan toplam oy
    148
Dalmaktan ziyade biat etmiş olabilirler.Neyse mevzu bu değil Zoro şu an Kaido'yu sargılar içinde bırakmak şöyle dursun sıkıntısını dahi gideremez.Bu konuda benden bu kadar.
Kusura bakma ama younkoyu gözünüzde fazla büyütmüşün
senin dedign gibi sikintisini bile gidermese luffy zoro law kid sanji jinbei
kid hepsi dalsa yine yenilmicek bu adam.

Heyt bee işte böyle :) Yavaş yavaş objektif olmaya başlıyorsun :sapkali:
Ne zaman olmadın ki?
Hmm öyle demek? :D

Zoro vs Dof? :D
Ya Law-Kid-Luffy bu adamları zamanında ayırdı ve Law'ın bile ne olduğunu gördük. D. çıkmasına rağmen ağladı durdu, ileride yonkou falan olacaksa biraz bekleyip Dof'u kendi indirirdi. Kendini hiç bir zaman o seviyelerde görmedi ve bence en kötü nesil diye hepsi amiral yonkou olmayacak.

Hawkins'in hiç bir şeyini görmedik ayrıca, 3-5 canı olması çok da önemli değil, Belamy gibi adamların isterse 50 canı olsun, sonuç değişmez. Hawkins, Belamy demiyorum ama bir Law'da etmez. Zoro ise Ray'i aşacak bir adam olacak ki Luffy bu yaşlarda K.K olursa Zoro'da çok farklı yerlerde olacaktır. Beklenti meselesi birazda Kid hariç Zoro-Luffy'ye rakip çıkmaz.

Şimdilik Dofy alır ama ileride Zoro alacaktır. Dof en güçlülerin liginde değil zaten, istese olurmuş ama kasmamış.:D

Zoro kazanır.Çünku mihawka yenildikten sonra kaptana söz verdi bir daha kaybetmicem diye :) Hawkins i bilmiyoruz ama ben zoronun rayleigh gibi efsane olacagini amiral seviyesinde olacağını düşünüyorum ödül miktari supernova olmalari onemli degil bu versusu zoro kazanır.

Zoro kazanır.Çünku mihawka yenildikten sonra kaptana söz verdi bir daha kaybetmicem diye :) Hawkins i bilmiyoruz ama ben zoronun rayleigh gibi efsane olacagini amiral seviyesinde olacağını düşünüyorum ödül miktari supernova olmalari onemli degil bu versusu zoro kazanır.
O sözden sonra kimlere kimlere yenildi yazsam roman olur....

HideoKuze

Elbette zoro....
Hem serinin ikinci ana karakterini böyle vs'lerle değersizleştirmeye gerek yok

Zaman atlamasından önce Supernovaları sıralarsak bence:
Kid Luffy 10
Law Drake 9.5
Apoo Hawkins 9
Diğerleri ise 8 civarı falandı bence.
Fakat zaman atlamasından sonra training faktörü girdi devreye. Law ve özellikle bizim tayfa training yaptı çok fena. Tabi Kid vr diğerleri kendilerini geliştirdi New worldün doğal yardımıyla fakat yinede bence bizimkiler kadar gücüne güç katamadı.
Sonrası için tahminim
Luffy 18
Law 15.5
Kid 15
Zoro Apoo 14
Hawkins Drake 13.5(14te olabilir) gibi değerler verirsek bence bu karşılaşmanın galibi Zoro olur.
Hawkinsin gücünü görmedik fakat Zoro ile aralarında güç farkı olduğunu düşünmüyorum fazla. Büyük ihtimal biraz daha zayıftır. Eşitte olabilir hatta biraz güçlüde olabilir Zorodan sonuçta bir süpernova kaptanı en kötü jenerasyonun. Fakat gücü kendisine bu denli yakın bir rakibi Zoro her türlü alır iradesi sayesinde.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık