Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Basil Hawkins

Kim kazanır ?

• Kullanılan toplam oy
    148
Law'ı salla şimdide aldırırım ama kim Dof'u Fuji'yi Sabo'yu aldırdı ?
Fuji'nin amiral olduğu ortaya çıkınca Luffy Fuji'yi, Zoro da Dof'u alır demişlerdi.

Sonra Dof-Luffy eşleşmesi olduğunda Zoro vs Fuji olacak denmişti. Hele de ufak mücadeleleri olmuştu ya. Devamının gelecceğini düşünüyorlardı.

Sabo'yu da işte alıntıladığım arkadaş. :/ Gerçi hepsini de o söylemiş olabilir nickleri hatırlamıyorum. :D

Fuji'nin amiral olduğu ortaya çıkınca Luffy Fuji'yi, Zoro da Dof'u alır demişlerdi.

Sonra Dof-Luffy eşleşmesi olduğunda Zoro vs Fuji olacak denmişti. Hele de ufak mücadeleleri olmuştu ya. Devamının gelecceğini düşünüyorlardı.

Sabo'yu da işte alıntıladığım arkadaş. :/ Gerçi hepsini de o söylemiş olabilir nickleri hatırlamıyorum. :D
Bak bu söylediklerin bir iki yorum olarak göründü ama kimse alır hikayesine girmedi :) Ama diğerlerine gelirsek bunlar bire bir sayfalarca tartışıldı Zoro için CC'yi alır diyenlerin ne fanlıkları kaldı ne mantıkları. Yani bi yerde haklı olsanda tam olarak aynı şeye denk gelmiyorlar.

Bak bu söylediklerin bir iki yorum olarak göründü ama kimse alır hikayesine girmedi :) Ama diğerlerine gelirsek bunlar bire bir sayfalarca tartışıldı Zoro için CC'yi alır diyenlerin ne fanlıkları kaldı ne mantıkları. Yani bi yerde haklı olsanda tam olarak aynı şeye denk gelmiyorlar.
Beklenti meselesi işte bu vs konuları.

Law'ı mesela ben WB gibi görüyorum. Yani Roger-WB ilişkisi gibi. Zoro'ya yedirmem bu yüzden.

Ama sen yedirirsin. Beklenti meselesi işte. Zaman da iki taraftan birini haklı çıkarıyor.

CC de başta çok güçlü gözüküyordu. Luffy'yi bayıltması falan forumu şoka uğratmıştı. Sonra çöp çıktı.
Şimdi Zoro vs CC için CC diyecek adam zor bulunur. Luffy kolayca yendiğinde de kimse Zoro vs CC konusunda Zoro'yu CC'ye yedirmemişti.

Hawkins de ne bileyim en azından şu zamanlarda Zoro'dan güçlüdür gibi geliyor bana. Ha değilse Zoro yener derim sonrasında.

Dof falan desen hadi neyse derdim ama Law ve Kid kim oluyor.Sanji bile ikisiyle de rahatlıkla mücadele edebilir.

Zoro bu dövüşü kısa sürede sonuca erdirir.
Hahajaah Sanjiyle oynar Law,Sanji yi olumden kurtardı,Smoker ı Vergoyu,biçti.Dofla Amiralle savaştı Sanji kim ?????.

Yav zaten Sanjiye Tek atmış Law,kalbini değiştirip madara etmiş.

Süpernova'lar güçlü ancak her süpernova Sanji'yi, Zoro'yu alacaksa bizimkiler niye KK tayfası. Bunlar yonko değil, sadece süpernova. Fikir adamlarında kurulu KK tayfası oluruz sonra.

Yav zaten Sanjiye Tek atmış Law,kalbini değiştirip madara etmiş.
Orada Luffy bile olsa sonuç değişmezdi. Adamın gücü Sugar'ın güce ile aynı hesap. Bilmezsen harcar seni. Yoksa Dof köprüde o kadar güle oynaya alabilir miydi Law'u? Bildiğin eğlenerek yendi Law'u.

Bunlar en kötü nesil arkadaşlar. Kaido bile en kötü nesilden olduklarını biliyorum vs diyor.

Mangaka bu arkadaşlara böyle bir benzetme yapıyorsa bu adamlar büyük işler yapacak demektir.

Zoro ve Sanji KK tayfasının 2. ve 3. adamı olacaklar evet ama mangaka bu adamları en kötü nesile soktuysa bunlara da sağlam bir gelecek planlamıştır.

Law'ı ve Kid'i Zoro'ya Sanji'ye aldıranlar Law ve Kid'in en son hallerinin WB-Roger ilişkisi şeklinde olacağı ihtimalini mesela neden atlıyor?

Eyvallah Zoro Rayleigh gibi olacak da ya Law ve Kid WB gibi olacaksa?

Mangaka hepsine sağlam meyveler vermiş ve en kötü nesil demiş. Yani biraz temkinli olmak gerek.

Hawkins alır. Hawkinslerin grubuna erişemedi Zoro, ha hepsi bir law değildir ama(Hawkins hala benim için sürpriz at) baya yakın olduklarını düşüniyorum. Zoro o sağlam novalardan alabileceğini düşündüğüm isim Drake, meyve tamam antik filan ama Zoro için mis gibi rakip olur öyle Hawkins veya Apo gibi yanar döner, sırlı meyvelerden gözükmüyor şuan.
Zoroyu koyacaksın meydana sabaha kadar biçecek, yıpranacak, dayanacak yere düşüp kalkacak ama kazanacaktır.
Lakin Hawkins ve Apoyu alabileceğini düşünmüyorum

Bunlar en kötü nesil arkadaşlar. Kaido bile en kötü nesilden olduklarını biliyorum vs diyor.

Mangaka bu arkadaşlara böyle bir benzetme yapıyorsa bu adamlar büyük işler yapacak demektir.

Zoro ve Sanji KK tayfasının 2. ve 3. adamı olacaklar evet ama mangaka bu adamları en kötü nesile soktuysa bunlara da sağlam bir gelecek planlamıştır.

Law'ı ve Kid'i Zoro'ya Sanji'ye aldıranlar Law ve Kid'in en son hallerinin WB-Roger ilişkisi şeklinde olacağı ihtimalini mesela neden atlıyor?

Eyvallah Zoro Rayleigh gibi olacak da ya Law ve Kid WB gibi olacaksa?

Mangaka hepsine sağlam meyveler vermiş ve en kötü nesil demiş. Yani biraz temkinli olmak gerek.
Bu dediklerin mümkün ancak beklenti meselesi:D Kid için ileride yonko olur diye düşünürüm ama mesela Law'da o ışığı görmüyorum, bana o güce çok uzak geliyor şu ana kadar yaptıklarıyla.

Hawkins ise soru işareti benim açımdan. Kaido karşısında ne yaptı ona göre değişebilir fikrim. Ama başka bir örnek dediği Kaido-sama sözünden sonra artık Apo ağzıyla kuş tutsa da benim için yonko potansiyelini kaybetmiş bir karakter.

Yani her biri potansiyelli ama birkaçı o güce ulaşabilecek. Herkeste farklı düşünüyor. Mesela sen Bege müthiş diyordun:D Ben şimdilik o ışığı göremedim Bege de ama yarıın öbür gün çıkar Linlin'e karşı şık bir hareket yapar. Derim ki bu adamda o potansiyel var. Beklentiler değişiyor kişiden kişiye.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık