Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Basil Hawkins

Kim kazanır ?

• Kullanılan toplam oy
    148

Roronoa Zoro

Bazıları demiş ki zoronun ödülü fazla o yüzdem zoro üstündür bu seriyi ne zamandır okuyosunuz ne zaman ödül gerçekten bir çıta oldu bu seride ödülün güce göre verilmediğinide biliyoruz.Oy verenlerin çoğu fanlık yapıp veya o karaktere yakınlığından basmış oyu zaten o belli de şimdiki Hawkinsin neler yapabileceğini kimse düşünmüyor.Bu adamı K.Hakide bir ustalaştırsan serideki en sağlam karakterlerden biri olur.Biraz objektif olalım lütfen.
Zaten usta olmadığını nereden biliyorsun hacı?

İyi de Kid zaten Luffy ile birlikte en tepedeki supernovalar. Her seferinde Oda gözümüze soktu bence bunu. Hatta tayfası bile özenle çizilmiş. 2 tane supernova olması da cabası. Üstelik her seferinde Luffy'nin önündeydi ödül olarak şu an hariç tabiki.
İki yıl öncesi ile sonrası çok farklı. İki yıl öncesinde Law da çizilen o 3'lü içerisindeydi. Ancak şu an Luffy'nin üstünlüğünü kabul etmiş durumda. Bazı şeyleri gördükten sonra (Law-Mingo dövüşü) iki yıl öncesinin izlenimlerini bir kenara bırakabilmeyiz yeri geldi mi. Ama Kidd konusunda katılıyorum. Tayfasının özenle çizilmesi bile bizimkilere denk bir profil çizilme çabası içinde olunduğunun bir göstergesi. Law'ın adam akıllı bir tayfası bile yoktu, hala da yok gerçi. Bu yüzden şu anki durumda benim için zirve nova sıralaması Kidd, Luffy ve Zoro'dur. Bu isimlerin içine Apoo da girebilir belki. O da iki yıl öncesinde amirale darbe vurabilen tek isim olduğu için. Sonrası malum gerçi de o da bir başarıdır bana göre :) Farklı bir gücü var ve ümit vaad ediyor benim için.

Zaten usta olmadığını nereden biliyorsun hacı?
Daha görmedik ya ö yüzden söylüyorum sen usta olduğunu gördün mü :) Kesin konuşmak istemiyorum gördüklerimden yola çıkıyorum kizarudan çok kolay ışın yedi farkedemedi bile tabiki o zaman haki faktörü tam yok ortada ama yinede kesin konuşmamak lazım.Ama tabiki kesin haki kullanıyordur.Bu arada bazı arkadaşlar yorumlarıyla güldürüyorlar sağ olsunlar.:hhh:

Roronoa Zoro

Daha görmedik ya ö yüzden söylüyorum sen usta olduğunu gördün mü :) Kesin konuşmak istemiyorum gördüklerimden yola çıkıyorum kizarudan çok kolay ışın yedi farkedemedi bile tabiki o zaman haki faktörü tam yok ortada ama yinede kesin konuşmamak lazım.Ama tabiki kesin haki kullanıyordur.Bu arada bazı arkadaşlar yorumlarıyla güldürüyorlar sağ olsunlar.:hhh:
Sabah açılan Dragon vs Shanks kadar saçma bir anket. Ama kim kazanır diyorsanız tabi ki Hawkins-sama.
Senelerdir bu resimleri atar dururum. Belki 100 tane bu resimleri içeren mesajım vardır. Kimse farkedezken gözleriyle Kizaru'nun tekmesini takip eden tek süpernova. Sonrasında yediği ışınlardan önce ise, Kizaru gözlerini kör etti.

Bazıları demiş ki zoronun ödülü fazla o yüzdem zoro üstündür bu seriyi ne zamandır okuyosunuz ne zaman ödül gerçekten bir çıta oldu bu seride ödülün güce göre verilmediğinide biliyoruz.Oy verenlerin çoğu fanlık yapıp veya o karaktere yakınlığından basmış oyu zaten o belli de şimdiki Hawkinsin neler yapabileceğini kimse düşünmüyor.Bu adamı K.Hakide bir ustalaştırsan serideki en sağlam karakterlerden biri olur.Biraz objektif olalım lütfen.
Tamam objektif olalım. Hawkins kiminle vs atarken gördük, neye göre kıyaslayacağız. Objektif olmak o kaptan daha güçlü olmalıdır diyenler mi? Hakisi var mı? Dorikisi ne seviyede? Ödüle gelince Zoro da çok özel meyve mi var, yoksa yazıtları falan mı okuyor veya antik silah falan mı biliyor? Luffy'nin ödülü kısılıyor o kadar güce o ödül az deniyor ama Zoro için aynı tayfada ödül mü şişiriyorlar? Kaptan ödülden aslan payını almaz mı?

İki yıl öncesi ile sonrası çok farklı. İki yıl öncesinde Law da çizilen o 3'lü içerisindeydi. Ancak şu an Luffy'nin üstünlüğünü kabul etmiş durumda. Bazı şeyleri gördükten sonra (Law-Mingo dövüşü) iki yıl öncesinin izlenimlerini bir kenara bırakabilmeyiz yeri geldi mi. Ama Kidd konusunda katılıyorum. Tayfasının özenle çizilmesi bile bizimkilere denk bir profil çizilme çabası içinde olunduğunun bir göstergesi. Law'ın adam akıllı bir tayfası bile yoktu, hala da yok gerçi. Bu yüzden şu anki durumda benim için zirve nova sıralaması Kidd, Luffy ve Zoro'dur. Bu isimlerin içine Apoo da girebilir belki. O da iki yıl öncesinde amirale darbe vurabilen tek isim olduğu için. Sonrası malum gerçi de o da bir başarıdır bana göre :) Farklı bir gücü var ve ümit vaad ediyor benim için.
Ben Zoro'nun zirve olduğunu düşünmüyorum. Diğer tayfalara göre güç farkı kaptan ile sağ kolu arasında bizim tayfada daha azdır orası ayrı ama yine de güç farkı vardır. Kid ise Luffy ile kafa kafaya gider Oda ister yener der ister yenilir orası ayrı ama sonucu belli değildir bence. Zoro ise bu 2'sine denk değildir. Zoro Law'dan da biraz daha düşüktür ama Hawkins,Drake,Apoo gibi kişilerle aynı kulvardadır. Yine de şu an ölümüne zorlasa da yenilir gibi geliyor bana.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık