Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Basil Hawkins

Kim kazanır ?

• Kullanılan toplam oy
    148
Zoro'nun dengi Killer'dır, Oruç'tur, Bonney'dir, belki de bi' ihtimal Bege'dir. Diğerleri ile arasında siklet farkı var şu anlık. Seri sonunda da pek farklı olacağını sanmıyorum. Luffy-Kid-Law-Hawkins, büyük ihtimalle Apoo ve Drake de seri sonunda bile Zoro'dan güçlü olacaktır.

Çıkarım yapacak başka bir şey mi var?
Hawkins de hangi haki türleri var? Dorikisi ne kadar hepsi havada olan şeyler.
Killer'ın Zoro ayarı olduğunu düşünürsek, hem Apoo hem Hawkins hiyearşik olarak üstün durumda, çünkü Kid'in ortağı oldular, tayfa elemanı değil. Law'da aynı şekilde hiyearşik olarak Zoro'ya üstün durumda mesela. Ödül konusuna girmemek lazım, yoksa Usopp hem Sanji hem Franky'den güçlü oluyor.

Çıkarım yapacak başka bir şey mi var?
Hawkins de hangi haki türleri var? Dorikisi ne kadar hepsi havada olan şeyler.
''Ödüller aynıysa Zoro daha güçlüdür'' manası mı çıkıyor o mesajdan bilmiyorum ama o yazıdan bunu anlayabilmek için zor olanı başarmak gerekir. Anlamak isteyen için gayet net bir mesaj yazdığımı düşünüyorum çünkü. Neyse, durumu saatin geç olmasına veriyorum :)

''Ödüller aynıysa Zoro daha güçlüdür'' manası mı çıkıyor o mesajdan bilmiyorum ama o yazıdan bunu anlayabilmek için zor olanı başarmak gerekir. Anlamak isteyen için gayet net bir mesaj yazdığımı düşünüyorum çünkü. Neyse, durumu saatin geç olmasına veriyorum :)
Sen beni tamamen yanlış anlamışsın. Zoro bence her türlü alır Hawkins'i. Kaptan ödülü ile tayfa üyesi ödülü aynı ve buradan çıkarım yapmayacağız da nereden yapacağız demek istedim. Ki Zoro 2 sene piyasada yoktu. Hawkins belki Zoro dan üstündür ama kaptan diye üstün demek tamamen şahsi fikirden öteye gitmez. Benim Zoro dememde öyle tabi.
@Erkan12 Bu vs tamamen şahsi fikir olur. Hawkins'e dair hiçbir şey bilmiyoruz. Hakisi var mı yok mu belli bile değil.;) (Haki uyandırmak zordu malum. Şaka yapıyorum.)

Aokiji'nin orta panelde söylediğinin çevirisi.
Sizin ödülünüz sadece dövüş becerilerinizin ne kadar tehdit oluşturduğunu yansıtmıyor aynı zamanda dünya hükümeti için ne kadar tehlikeli olduğunuzuda gösteriyor.
Ben Amiralin yalancıyısım valla.Nico Robin gibi devlet sırrı bilmediğiniz sürece Güç = Potansiyel tehlike.Güçsüz bir adam dünya hükümeti için tehdit falan oluşturmaz.

Usopp konusunda emrinede 8000 adam olduğu için Usopp'un ödülü bu kadar fazla.Hatta fark ettiyseniz aranıyor posterinde de buradaki resmini kullanmışlar.

Son düzenleme:
Sen beni tamamen yanlış anlamışsın. Zoro bence her türlü alır Hawkins'i. Kaptan ödülü ile tayfa üyesi ödülü aynı ve buradan çıkarım yapmayacağız da nereden yapacağız demek istedim. Ki Zoro 2 sene piyasada yoktu. Hawkins belki Zoro dan üstündür ama kaptan diye üstün demek tamamen şahsi fikirden öteye gitmez. Benim Zoro dememde öyle tabi.
@Erkan12 Bu vs tamamen şahsi fikir olur. Hawkins'e dair hiçbir şey bilmiyoruz. Hakisi var mı yok mu belli bile değil.;) (Haki uyandırmak zordu malum. Şaka yapıyorum.)
Hayır sen de beni yanlış anladın :) Lafım sana değil yazdığım cümleden o anlamı çıkarabilecek yetenekte olan arkadaşlaraydı :) Karşılaşmalarda ünvanlar mı ön plandadır güç mü diye sorsan, bu 10 yaşındaki çocuk olsa bile güç der. Ama ne hikmettir bilinmez kaptan isen olay biter, filo amiraliysen olay biter. Bizde böyleeeeee :rolleyes:

Hawkins'in yerinde kid olsa yine zoro alır diyecek insanlar var şu forumda. Ama hawkins de ahım şahım üstün değildir zoro'dan. Zorlanarak alır bostan korkuluğu kılıklı arkadaş.

Roronoa Zoro dedi ki:
Hastır.. Ben tam tersi anlamıştım, neredeyse omuzuma alıp gezdirecektim seni.
Hawkins dediğimiz adamın muhteşem ne özelliği var ki (?) rakip olabilsin. Sanji veya Franky'nin bile alabileceği bi karakter.

Zoro'ya rakipte beğendiremiyoruz, vay be Zoro neymişte haberimiz yokmuş. :cool:
Ben şunun bunun FAN'ı olan biri değilim, ama Zoro'ya hakaret niteliğinde bir eşleşme resmen.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık