Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Basil Hawkins

Kim kazanır ?

• Kullanılan toplam oy
    148

Roronoa Zoro

Yani biz bu süpernova,schibukai lakaplarına fazla takılıyoruz.Bütün güç dengelerini bunlara göre değerlendiriyoruz.Hepsinin apayrı sebepleri var.Law ayrı,Barto ayrı,Doflamingo ayrı,Buggy bile schibukai olmuş.Aradaki uçurumu görebiliyor musunuz? Süpernovalarda aynı şekilde.Ben açıkcası Kid dışında sağlam bir rakip çıkacağını düşünmüyorum Luffye.Ona da illaki bu jenerasyondan villain yaratılacaksa okey derim.
Abarttığınız Zoro iki sene öncesinde mümkün değil, küçük gördüğünüz Buggy'yi yenemezdi. Mihavk keza savaşta Buggy'e bir şey yapamadı. Hawkins Kk olacak adam!!!!

Roronoa Zoro

Sabody de gördükki Hawkinsin savunması güçlü adam akıllı saldırısı yok.Zoro ise canavar imkansızların adamı :D time skipten sonraki Zoro Hawkinsi alır.Ne kadar mantıklı bilmiyorum ama Hawkins Pica yı yıllarca urağraşsada yenemezdi niye çünki zoro gibi büyük ve geniş çaplı saldırısı yok.
Pica'yı Hawkins'in adamlarından biri alırdı, Hawkins Dof'u alırdı.

Roronoa Zoro

Zoro Luff den güçlü değil ama Luffy bile pikayı yenemezdi bence Pica dediğin adam ada kadar isteği taşa toprağa giriyor Luff nin ve hawkinsin şansı yok bence.
Yani Luffy Zoro'dan daha iyi olan Kenboshoku Hakisi ile Pica'yı sezemezdl, hadi onu geçtim, Elizabello'nun çizik atamadığı yer katmanını Dof ile paramparça eden G4 ile yenemezdi yani? İyiymiş.

İşin özeti;
Zoro: Kaptanımın senin gibi değersiz bir taş parçasıyla işi olmaz. Benimle idare edeceksin. Soprano sesli ... .

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık