Eşitliği bozdum 

Mihawk'ın eğitimini geç, Mihawk'ı küçümsüyor forumMihawkın eğitimini biraz küçümsüyor mu acaba forum ?
Sen bu forumdan bahsettiğine emin misin?Mihawk'ın eğitimini geç, Mihawk'ı küçümsüyor forum![]()
Yani biz bu süpernova,schibukai lakaplarına fazla takılıyoruz.Bütün güç dengelerini bunlara göre değerlendiriyoruz.Hepsinin apayrı sebepleri var.Law ayrı,Barto ayrı,Doflamingo ayrı,Buggy bile schibukai olmuş.Aradaki uçurumu görebiliyor musunuz? Süpernovalarda aynı şekilde.Ben açıkcası Kid dışında sağlam bir rakip çıkacağını düşünmüyorum Luffye.Ona da illaki bu jenerasyondan villain yaratılacaksa okey derim.Mihawk'ın eğitimini geç, Mihawk'ı küçümsüyor forum![]()
Mihawkın eğitimini biraz küçümsüyor mu acaba forum ?
Dediğin gibi Shichibukai'lar arasında bir güç dengesi yok ancak genel olarak Shichibukai'ların üst güç sınırı var. O da Amiralden güçsüz olmaları. Aksi halde o saçma ünvanı neden aldıklarını ben kendi kafamda mantıklı bir sonuca vardıramıyorum. Doffy, ünvanı bırakmamak için taklalar attı, sebebi bir Amiral gelmesinde Dressrosa'yı kaybetmeyeyimdi, Doffy'nin de ne kadar güçlü olduğunu eski Shichibukai'lara hatta Mihawk'a kıyasla gördük. Mihawk'ın Shichibukai olmasının da sebebi ve Marineford'da gözüktüğü üzere bir Amiralden güçlü değil, ve olası bir dövüşü Amirale karşı kaybedecek olmasıdır.Yani biz bu süpernova,schibukai lakaplarına fazla takılıyoruz.Bütün güç dengelerini bunlara göre değerlendiriyoruz.Hepsinin apayrı sebepleri var.Law ayrı,Barto ayrı,Doflamingo ayrı,Buggy bile schibukai olmuş.Aradaki uçurumu görebiliyor musunuz? Süpernovalarda aynı şekilde.Ben açıkcası Kid dışında sağlam bir rakip çıkacağını düşünmüyorum Luffye.Ona da illaki bu jenerasyondan villain yaratılacaksa okey derim.
aa o konu kapandı mı bende nerde bu diyorumYalnız geçen Dragon vs Shanks konusu açmıştım, yeterli bilgi olmadığından kapanmıştı. Basil Hawkins hakkında yeterli bilgi yok ama konu kapanmamış.
Shanks ile Dragon'un dövüşünü gördük mü?Yalnız geçen Dragon vs Shanks konusu açmıştım, yeterli bilgi olmadığından kapanmıştı. Basil Hawkins hakkında yeterli bilgi yok ama konu kapanmamış.