Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Basil Hawkins

Kim kazanır ?

• Kullanılan toplam oy
    148

kör topal

Sen çirkinleşebiliyorsunda biz çirkileşemiyor muyuz? Saman yığını olan bir şey varsa belli ki senin zamanı gelsin diye sakladığın beynindir..

Anketin sonuçları bile taraflı oy vermeyi reddediyorum :D. Hawkins Zoro'dan kan alır kan. Olmadı tayfadan birinin üstüne kuklalarından yapar eğer beni öldürmeye çalışırsan tayfandan biri ölür der gene alır. Meyvesini tam bilmiyoruz ama olması mümkün bir gücü var hakisinin yettiği kişinin kuklasını yapması. Zoro'da tayfasını önemsiyorsa ya berabere kalır yada Hawkins alır.

Bu ödüller kişinin gücünden çok dünya hükümeti için arz ettiği tehlikeye göre belirleniyor seride.Bir kaptan normal olarak aynı güçte olduğu birinden çok çok daha fazla ödüle sahip olacaktır çünkü peşinde onu takip eden adamlar var.Zoro gibi kendini Luffye adamış birinin bir kaptanla aynı ödüle sahip olması zaten her şeyi ortaya seriyor.WG onu güç olarak çok üstün görüyor olmalı ki aynı ödüle layık görsün.Bence de Supernovalar içinde harcayamacağı tek kişi muhtemelen yeteneğinden dolayı Kid.Seri sonunda asıl rakip olacak Kid olursa onu yenememesinin tek sebebi magneto yeteneği olacak şekilde bir his yatıyor içimde.Yoksa aynı Ray-san gibi Kara kral tarzı bir lakabı olacak Zoronun

Kaptanin gücü sağ kolun gücü hakkında fikir verir. Tabii tam tersi de geçerli sağ kolun gücü de kaptanın seviyesi hakkında fikir verir.

Tutturulmuş bir Hawkins kaptan da kaptan diye. La Jack kaptan mı? Marco, Beckman? Ama bunlar Kid'in falan ümüğünü sıkabilir. Güce bakın güce. Adamın kaptan mı sağ kol mu sol kol mu olduğuna değil.

Bu seride genelde kaptanla sağ kol (ya da ikinci güçlü diyelim) arasında ciddi fark var. Mr1 nere Croco nere, WB nere Marco nere vs. Ama bizim tayfada böyle ciddi fark yok.

Luffy dediğimiz adam da amiral seviyesi güce ulaşan bir forma sahip. Ki g5 de olabilir daha. Kid çok büyük bir sürpriz yapmazsa Luffy en güçlü nova demektir bence.

Kaptanı en güçlü nova olan tayfada da sağ kol güçlü novalar arasında olabilir pekala. Burada olay salt Zoro'nun hayvan olması değil yani, Luffy'nin hayvanligi da buna sebep. Yoksa Bege nah alır emrine Zoro'yu.

Bege demişken sol kol Sanji'nin dahi Bege, Urouge, Bonney gibi adamlardan aşağı olduğunu sanmıyorum ben. Zoro'nun Hawkins gücünde olması çok ama çok doğal bana göre.

Her şey muallakta. Herkes kafasinda belirlediği güç dengesine göre yorum yapabilir. Buna rağmen Hawkins yenebilir deyince bir şey yok. Ama Zoro dedin mi aboww sen misin onu diyen simdi sctim ağzına 1!! 11!!!

Beni bilen bilir Zoro'nun çok sisirilmesine karşıyım ama burada bir şişirme göremiyorum.

Novalarin çapları belli;

En tepede kk olucak luffy var , ona eşiti muamelesi yapabilecek tek kişi olarak kidd var.

Altlarında 2 yıl öncede sonrada özellikle ayrılmış Law, drake ve Hawkins var.

Kalanların hepsi bu iki basamağın altındalar.

Zoro bu altta yer alan Bege, urouge, Bonney , Apoo ve killer ı yenebilir belki ama bence üst taraftakileri hala daha yenemez.

Zoro nun potansiyeli eşsiz bir potansiyel, ama en kötü jenarasyondaki tüm novalarin potansiyelleri eşsiz, Zoro tek değil bu konuda.

Son olarak olası bir kidd vs sinde Zoro, Kiddle değil, killer la muhatap olucak. peki siz saniyormusunuzki Hawkins veya Apoo şu an killerı sallıyorlar ?

Çünkü adamlar, killer in kaptanı Kidd'e eşit statudeler. Adı üstünde ittifaklar, yancı değil ;)

Benim şahsi fikrim Hawkins 10 sa, Zoro en kötü 8.5 tür , hatta 9.5luk özel bir performans da sergileyebilir vsde inancım bu yönde. ama Hawkins şu an için hala daha Zoro dan önde bence ;)

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık