Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Rocks D. Xebec

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Etkilendim.

Kullanılan: 201 83.4%
  • Umurumda olmadı.

Kullanılan: 40 16.6%

• Kullanılan toplam oy
    241
Boşuna Bilal oğlan demiyoruz adama.

Şöyle düşün

Kid tek yedi Shanks ile girdiği mücadelede ve olayı bitti ama orada Kid değil Luffy olsa gerçekleşecek senaryo aşağı yukarı şöyle olurdu

Luffy teki yedikten sonra sulara gömülürken babasının kayinçosunun eniştesi gelip Luffy'i kurtarır tekrar Shanks'ın önüne çıkartırdı
Luffy tekrar yenilirdi tabi ama bu sefer Shanks'ın ilk üç adamından biri Shanks'a ihanet eder ve Luffy'nin hayranı olurdu
Luffy'e hayran olan bu karakter Shanks'ı oyalarken, Luffy'e gaipten duyduğu sesler yüzünden yardım eden ada halkı, Luffy'i besler, yedilir ve içirirdi sonra gerek duyuluyorsa bir hızlandırılmış eğitim alırdı.
Tekrar Shanks ile karşılaşan Luffy yine yenilir ama bu sefer flashbacklere dalar oradan güçler devşirir ve tekrar dövüşe başlardı
En son Shanks lanet olsun böyle hikayeye der Luffy'nin atacağı ada kadar büyük yumruğun önüne geçip durdurmaya çalışırken yenilirdi.

Luffy'nin ana karakter olduğu ve kimseye hiçbir şey yapamamış sözde efsanelerin olduğu bu seride Şebek ilginç bir şekilde icraatlarıyla dolu dolu giriş yaptı ama Oda'nın onu da mundar etmesi 3-5 bölüm sürer.
Abi gerçekten luffynin tek yiceğinimi düşünüyosun shanksdan?

Luffy arlong ve don krieg'e mi yeniliyor🤣🤣🤣.Yeniyor demek istedin herhalde.Ayrıca Luffy bundan sonra Crocodile,Enel,Rob lucci ,Moria'yı yeniyor.Ayrıcq Luffy Gear 2 ile kızın kınların içinden geçer.Gear 2 nin zaman atlaması sonrası yan etkisi olmadığı içinde pili bitmez.Luffy'yi gömim derken rezil ediyorsunuz kendinizi.
Mangayı biraz okusaniz Luffynin her yendi dediğin adama 3er 5 er kez yenildiģini, bir sürü yardımla hayatta kaldığını görürdünüz, youtuberlardan takip etmeyi birakin, uzundur bitmez demeyin mangayi okuyun :)

Bütün güçlü korsanlarla tayfa arkadaşı olup en güçlü korsanın altında filiz açmış düşmanıyla bile savaştan sonra parti yapan sözde çok sert savaşlar yapmış WB gibi hikayesi olmasından iyidir. Harbiden ölümüne savaşlar yaptı adam. :D

Yendiğini bildiğimiz en güçlü adam Crocodile. Luffy 17 yaşında yeniyor.:D
WBnin bir falsosu yok da aynı gemide yolculuk yaptiği adamın ölüsünün üstünden 12 saat geçmeden parti yapan birini taniyorum :)

Luffy 3 kere ölüp Crocoyu yeniyor, benim de 3 ölümlük canim olsa Crocoyu birak koca Alabastayi fethederdim :)

Mangayı biraz okusaniz Luffynin her yendi dediğin adama 3er 5 er kez yenildiģini, bir sürü yardımla hayatta kaldığını görürdünüz, youtuberlardan takip etmeyi birakin, uzundur bitmez demeyin mangayi okuyun :)

WBnin bir falsosu yok da aynı gemide yolculuk yaptiği adamın ölüsünün üstünden 12 saat geçmeden parti yapan birini taniyorum :)

Luffy 3 kere ölüp Crocoyu yeniyor, benim de 3 ölümlük canim olsa Crocoyu birak koca Alabastayi fethederdim :)

Kaidou başganım garp balonuyla dövüşmüştür muhtemelen ama Luffy’e bakınca arkada gözüken silüetler arasında garp balonu yoktu. Yani her dövüşen top tier değildir, garp balonu gibi…
Kendi hayal dünyandaki seriden konuşmaya devam reis azcık akıl mantık yürüten biri ama ne hikmetse garpın ordaki rogerla denk güçte yansıtıldığını anlayabilirdide sana anlatsak fayda etmez.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık