Accuary ve armor break, witch'in chaos saldırılarına etki ediyor mu?
Senin class ile leech falan yaparsın hadi, ben poison pathfinder oynuyorum 142 mana main skill, ranger orada mana puanda yok şaka gibi yapmışlar bütün gearlarda mana olani almak zorunda kaldim defans eksiltip.Mana yetmiyor lightning arrow gibi basit bir skille bile 7-8 saniyede bitiyor mana
Ben hiç leech falan girmedim full damage ve stun aldım passive treeden arada 1-2 tane movement speed denk gelmiştir ama mananın neden yetmediğini buldum voltaic markı spamlayamıyormuşuz ben patlama yaratıyor diye her küçük yaratığa atıp sürüleri patlatıyordumSenin class ile leech falan yaparsın hadi, ben poison pathfinder oynuyorum 142 mana main skill, ranger orada mana puanda yok şaka gibi yapmışlar bütün gearlarda mana olani almak zorunda kaldim defans eksiltip.
Resistleri maxladın mı? Cold - Fire - Lightning - Chaos hepsini %75'er olacak şekilde ayarlaman lazım. Üstüne armor mu evasion mı hangisine yönelik bir savunman varsa onu güçlendirmen lazım. Biraz da can lazım, gerisi gelir.1 haftadır işten sonra bunun başına oturuyorum ustanormal ve cruel bitince endgame diye bir kısım açılıyor. Orada oyun kahır oyununa döndü resmen. Yine iyi vuruyorum ama en ufak hatada tek yiyip ölüyorum. Haritaya girmemi sağlayan item de yanıyor ölünce o kötü. Bi tık soğumaya başladım ama droplar yüksek tier haritalara geçtikçe bi tık düzeliyor gibi bakalım…
Resistler 30-40larda şu an. Hasarımı düşürmeden nasıl arttırırım bilemedim. Skill treede onunla ilgili bir şeyler varsa ona bakarım son çare.Resistleri maxladın mı? Cold - Fire - Lightning - Chaos hepsini %75'er olacak şekilde ayarlaman lazım. Üstüne armor mu evasion mı hangisine yönelik bir savunman varsa onu güçlendirmen lazım. Biraz da can lazım, gerisi gelir.