Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Path of Exile 2 (2024)

Beni bu konuda en çok rahatlatan şey ea için normalde endgame koymayacak olup buna sonradan karar vermiş olmaları ve acele ile bunu getirmiş olmalarında. Actlere uzun süredir emek verildiği belli ve harita büyüklüğü hariç ortaya çok güzel bir iş çıkmış. Üzerine uğraşacak vakitleri olduğunda gelen her türlü feedbacke önem verip ayar çekiyorlar. Bir yılı var bu işin rahat.
Beni de rahatsız eden bu. Bu oyunu 2019'dan beri yapıyorlar diye biliyorum endgame'e son aylarda odaklanmaları saçma olmuş. Oyuncu kitlesi belli ne için oynadığı belli. Üstelik güzel olan şeyleri casual tayfaya yönelik yapmak için basitleştirmeleri de saçmalık.

Beni de rahatsız eden bu. Bu oyunu 2019'dan beri yapıyorlar diye biliyorum endgame'e son aylarda odaklanmaları saçma olmuş. Oyuncu kitlesi belli ne için oynadığı belli. Üstelik güzel olan şeyleri casual tayfaya yönelik yapmak için basitleştirmeleri de saçmalık.
Önce actları koyup bu süreçte endgameye yoğunlaşacaklardı büyük ihtimalle. Yoğun ilgi gelince yarım yamalak bir hali sürmüşler işte oyun içine.

O crafting geri gelecek

Ağacı bu şekilde yapmanı tavsiye ederim. Waystone'ları magic/rare yapmadan girme.
Atlas ağacında Lucky Pillage altan rarity den gitmissin, yüzde 6 rarity aliyorsun orayı üsten git abi 6 rarity o kadar güzel sayılmaz yüzde 6 effect var yukarıda o daha verimli. Local knowlodge mutlaka al yukarıdan onun dışında güzel agaç puan durumun ne bilmiyorumda, local almak için yüzde 10 waypoint a tier higher sil, tablet düşme isi o kadarda onemli degil açıkçası orayi silebilirsin. Bende verili değil kullanmayacağım kadar tablet çıkıyor. Mapler için ise t14 ten sonra mavi girmeyin alt, aug, regal, exalt o exalt zarar yazmaz fazlasını çıkariyor. Mapte waystone sanşı yüzde 100 alti ise vaal at direkt. Sadece more rare varsa vaal atmiyorum o tarz maplere.

Atlas ağacında Lucky Pillage altan rarity den gitmissin, yüzde 6 rarity aliyorsun orayı üsten git abi 6 rarity o kadar güzel sayılmaz yüzde 6 effect var yukarıda o daha verimli. Local knowlodge mutlaka al yukarıdan onun dışında güzel agaç puan durumun ne bilmiyorumda, local almak için yüzde 10 waypoint a tier higher sil, tablet düşme isi o kadarda onemli degil açıkçası orayi silebilirsin. Bende verili değil kullanmayacağım kadar tablet çıkıyor. Mapler için ise t14 ten sonra mavi girmeyin alt, aug, regal, exalt o exalt zarar yazmaz fazlasını çıkariyor. Mapte waystone sanşı yüzde 100 alti ise vaal at direkt. Sadece more rare varsa vaal atmiyorum o tarz maplere.
Senin bu bahsettiklerin tier 15 sonrası mantıklı. Ben şu anda rarity gearla t15 farmlıyorum zaten. Bu attığım ağaç bence endgame'e yeni başlayan için uygun.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık