Immortals Fenyx Rising oynuyorum. 18 saat olmuş. Oyunda aldığım saçma sapan oyun çökerten hatayı saçma sapan bir şekilde tarihi 1 Mart'a alarak düzeltip yoluma devam ettim. 10 saatlik deneyim sonrası bulmaca ve dövüşün dengeli olduğunu düşünüyordum lakin bulmaca kısımlarının gereksiz uzatıldığına karar verdim. Gittikçe daha da boş yere uğraşıyorsunuz resmen. Yine de kendini tekrar eden bulmacalara neredeyse denk gelmedim diyebilirim. Bunun dışında hikâye anlatımına gelecek olursak, hikâyeyi Zeus ve Prometheus'un muhabbeti eşliğinde anlatmadığı zamanlarda hiç fena olmuyor, buna bağlı olarak sanat tasarımı yönünden de pek çok bakımdan artı puan alıyor. Uçma mekaniği biraz sıkıntılı, yetenek kullanırken aynı zamanda yanlışlıkla iksir içebilmek gibi tuş koordinasyon sorunları olabiliyor. Oyunu tamamen bitirmeye kalkarsam en az bu kadar daha oynamam gerekir gibi ama muhtemelen ana ve yan görevleri bitirip oyunu bırakırım. Bu da bana 5-10 saate daha mal olur gibi. Beklediğimden kötü bir hikâye aktarımı ve beklediğimden iyi bir oynanış buldum oyunda. Bundan sonra da Horizon Zero Dawn'a bakarım herhâlde.