Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Hem Xbox hem de Ubisoft'un kendi sitelerinde güzel indirimler var bakmanızı öneririm. Ben Watch dogs 1-2 ve The Division 1 aldım. Senelerdir duyup almadığım oyunlardı.

Hem Xbox hem de Ubisoft'un kendi sitelerinde güzel indirimler var bakmanızı öneririm. Ben Watch dogs 1-2 ve The Division 1 aldım. Senelerdir duyup almadığım oyunlardı.
Watch dogs 1 ve 2 güzel oyundu, yan görevleri ana görevleri keyifli bir şekilde yapıp bitirdim. Serinin 3. oyununu , AC Valhalla çıktığında beraber almıştım. Valhalla'yı bitirdim.Watch dogs 3 hala o bana bakıyor ben ona.

AC Valhalla alınır mı ?
Seriyi seviyorsan alınır. Oyun biraz öznel bir olay. Muhteşem bir oyun olan Rdr 2 'yi aldım ve oyunda sıkılıp bıraktım. Bana uymadı oyun. Kötü mü kesinkle değil hatta çıktığı yıl yılın oyunu adayıydı God of war ile birlikte. Gow aldı ödülü (God of war'cıyım, yine olsa yine alsın derim ) ama Rdr 2 'nin de hakkıydı derim.Hatta kupa olsa ikiye bölünse fazla kısmı Rdr 2'ye verilmeli derim. Ama sevemedim ben bu oyunu mesela. Valhalla'yı bayıla bayıla oynadım , yan görevleri sıkılmadan bitirdim. Tavsiye ederim.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık