Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

O fiyatlar artık satın alınabilir sınırı geçmiş durumda. ER'nin Erd Tree'sinden beri psyi açmıyorum. Muhtemelen de böyle devam edecek.
Ben de o zamandan beri açmadım. Ülkedeki sıkıntılar basit bir dil desteğinden daha sıkıntılıyken bomboş bir talep bu. Çoğunun kaliteli bir çeviri talepleri yok zaten, makine çeviri yetiyor. Maksat oyunu anlamak değil, Türkçe karakterler görmek. Soyulmaları umurlarında değil.

Mal olduğum için Lumina'ları kullanmamışım hiç. Oyunun sonunda kullandım şimdi. Dalacağım son boss olduğunu düşündüğüm şahsa.

Son düzenleme:
Mal olduğum için Lumina'ları kullanmamışım hiç. Oyunun sonunda kullandım şimdi. Dalacağım son boss olduğunu düşündüğüm şahsa.
Teşekkür ederim şu konuya bunu yazıp yazmamak konusunda çok kararsızdım. Bütün luminaları basıp ne işe yaradığını 30+ saat sonunda öğrendim. O kadar pictos var 3 tane kullanıyoruz diye düşünüyordum

Son düzenleme:
Teşekkür ederim şu konuya bunu yazıp yazmamak konusunda çok kararsızdım. Bütün luminaları basıp ne işe yaradığını 30+ sonunda öğrendim. O kadar pictos var 3 tane kullanıyoruz diye düşünüyordum
He ya. Bu bolluk ne falan diyorum bir de. Ha bire arttırıyordum luminaları ama asla kullanmıyordun. :oleyo2:

Danger yazan yerlere giren oldu mu bu arada?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık