Nintendo fanlarının yine kanser edeceği bir sene olacak.
Nintendo fanlarının yine kanser edeceği bir sene olacak.
Olmadı salarız Reis, özellikle Keko oyunu beğenmişken bir anda onu oyunla başbaşa bırakabiliriz, keyifli olurOyunun crossplatform olması bir tık
korkuttu beni.
+1Burda mario oyunun ne işi var. Ben buna daha çok şaşırdım.
Öyle garip bi kitlesi var ki sorgulayamadım ben onu.Burda mario oyunun ne işi var. Ben buna daha çok şaşırdım.
Epey kaliteli oyunları var Mario'nun. Ama fanları yan oyunun yan oyununu bile şahlara çıkardığı için insanın artık göresi gelmiyor.Burda mario oyunun ne işi var. Ben buna daha çok şaşırdım.
Spiderman'e daha başlamadım, Hogwarts'ı da çıktığı gibi aldım, oynadım, her ne kadar sevsem de HP fanı olduğum için, ligi burasi değil.Alan wake'i bilmiyorum da re4 gördüğüme şaşırdım. Çok sevdiğim bi oyun ama remake sonuçta. Final fantasy 16 ve hogwarts beklerdim bunların yerine.
Tabi kazanamazdılar orası ayrı. Baldur's gate'i yenme ihtimali olan tek oyun zelda. O da önceki oyuna benzediği için kaybeder. Bg3 insanların uzun zamandır tatmadığı bişeydi.
Rpg yönü falan hadi neyse. Diyalog ve oyunculuk kalitesi bambaşka.
Değil de HP dünyasından güzel bi oyun sonuçta. Ben HP gram sevmem ama sırf bunun için son 10 yılda ilk defa oyun oynayan, konsol alan bi kesim vardı.Spiderman'e daha başlamadım, Hogwarts'ı da çıktığı gibi aldım, oynadım, her ne kadar sevsem de HP fanı olduğum için, ligi burasi değil.