Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Eşya(buna talisman vs de dahil) craftlamayı sadece bölüm dışında yapabiliyoruz sanıyordum. Jutsu menüsünü görmüştüm yoksa.
Baya bi kendini vermen gerekiyor ya. En azından başlangıç için. Bölüm tasarımları nedense bazı noktalarda aşırı dengesiz hissettirdi. Onu ayarlayamamışlar sanki.
Verdikleri düşmanları kastediyorsan adamlar insanları bişeyi tek seferde çözüp uzmanlaşıyor diye düşünmüş. Ilk bölümde maymun ve yoki (büyük yokai) mini boss gibi verilmiş. Bi öldürsen geri doğmuyor. Sonraki bölüm ise onlarla dolu. Daracık alanda, etraf yanarken onlarla uğraşıyorsun. Bu konuda dengesiz bence de.

Oyunu çözen biri için basitler. Birkaç saniyelik işleri var soul core ve silah skilli kullandığında. Ama oyunu 1-2 saat oynamış birisinden beklenmez bu. Soul core'lar bosslar haricinde benim aklıma bile gelmiyordu mesela ve ben nioh 1'i de baya oynamış bi insanım.

Bi anda çok mekanik ve ekipman veriyor oyun. Sonra da hepsinde hemen ustalaşmanı bekliyor. Dengesiz hissettirmesi ondandır. Ilerde rahatlarsın. Ikinci haritada başlaması gereken zorluk ikinci bölümde başlamış.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 4, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık