Şimdiye kadar bakmadıysan 1 ay daha bekle tüm sezonu izle bence. .d Şu an 8. bölümde.Yeni sezon mu geldi ya ?
Şimdiye kadar bakmadıysan 1 ay daha bekle tüm sezonu izle bence. .d Şu an 8. bölümde.Yeni sezon mu geldi ya ?
Ayrıca pp de hojmuş. Güncel takip ederim...Şimdiye kadar bakmadıysan 1 ay daha bekle tüm sezonu izle bence. .d Şu an 8. bölümde.
Hiç tavsiye etmiyorum ama sen niyeti bozmuşsan yapıştır agaBu seriyle alakalı memeler görüyorum nette son zamanlarda. Yıllar öncesinde de övülen bir seriydi zaten. Yakın vakitte başlarım herhalde, iyi denk geldi konusu.
4 bölüm mangasını çevirip zerre kadar beğenmemiştim. Novelinde farklı bir şekilde işlemiyorsa da mangasındaki ilk dört bölüm itibarıyla oldukça boş bir seri.
Keko yalnız ben bunu karıştırıyor olabilirim ya. Tanrılı seri benim dediğim. Adlarını karıştırdım herhalde şimdi onu hatırlamam lazımHiç tavsiye etmiyorum ama sen niyeti bozmuşsan yapıştır aga
Bu oyunlu isekai çöplerinden. Tanrılı dediğin bu tanrılarla kahramanların arenada dövüştüğü anime mi?Keko yalnız ben bunu karıştırıyor olabilirim ya. Tanrılı seri benim dediğim. Adlarını karıştırdım herhalde şimdi onu hatırlamam lazım
İnsanların arasında insan görünümünde yaşayan tanrıların olduğu seriydi, galiba cehenneme gidip aksiyon yapıyordu ana karakter. İzlemedim ama konusu böyle bir şeydi.Bu oyunlu isekai çöplerinden. Tanrılı dediğin bu tanrılarla kahramanların arenada dövüştüğü anime mi?
Serinin evrenin çok seviyorum ama tam Bi hikaye yok şu ana kadar. Amaç var ama hiç bir gelişme yok. Çerezlik izleyeceksin ak girsin. Ama böyle dolu dolu şeyler bekleme. Savaş sahnelerini ve ana karakterin karşısında aciz kalma duygusunu güzel işliyorlar. Ben 2 defa baştan sona izlemişimdir o yüzden.Bu seriyle alakalı memeler görüyorum nette son zamanlarda. Yıllar öncesinde de övülen bir seriydi zaten. Yakın vakitte başlarım herhalde, iyi denk geldi konusu.