Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

OSM (Online Soccer Menajer) Korsanfan Ligi

Hangi Ligi Oynayalım ?

• İspanya Ligi (20Takım)

Kullanılan: 0 0.0%
  • Almanya Ligi (18Takım)

• Türkiye Ligi (18Takım)

• Belçika Ligi (18Takım)

• Polonya Ligi (16 Takım)

• Ukrayna Ligi (16 Takım)

• Portekiz Ligi (16 Takım)

• PTT 1. Lig (18 Takım)

• Kullanılan toplam oy
    15
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an mı geliyorsun ?

Benim değerim ile senin değerin bir mi takımına göre çok fazla bile satmışsın sen hiç savunma asıl :)
Bak sana dün dolaylı yoldan anlattım sen direk piyasa değerine ya da daha fazlasına satıp iyi gelir elde edebileceğin oyunculara sahipsin. Ben kadromdaki oyuncuları satıp yerine başka oyuncular alıp onlarıda satıp bu kadar gelir elde edip kadro dizdim kolay değil :)

Bak sana dün dolaylı yoldan anlattım sen direk piyasa değerine ya da daha fazlasına satıp iyi gelir elde edebileceğin oyunculara sahipsin. Ben kadromdaki oyuncuları satıp yerine başka oyuncular alıp onlarıda satıp bu kadar gelir elde edip kadro dizdim kolay değil :)
Ya dün anlatmaya çalıştım anlamak istemiyosun boşuna yine anlatmayacağım :D :D
Yok, bugünden hazırlık yapıyorum. Böyle 1-2 aya gelirim.
O zaman diğer sezona bekliyorum :)

veya tam şu saniyeden itibaren geliyorum, hızlı hazırlanırım ben :D
Carpi - Sassuolo - Chievo - Frosinone Aralarında en iyi kadro kalitesine sahip Sassuolo var. Carpi'de ise Agüero var.

Puan tablosunda Carpi 11.Sırada bu takımların arasında en çok puana sahip seç birini :D

Sassuolo takım kalitesi en iyi olan takım bu takımlar arasında fakat ligin sonunda şuan ve 6.Haftadayız.

@Nekomamushi
@troysi55
Koçlar yeterin be rekabetinizden post kasmanın nirvanasına ulaştınız.Ve hala orta yolu bulamadınız.:mincika:Şu an denk güçtesiniz uzatmanın manası yok.:oleyo2:Beni hesaba katmıyorsunuz şimdilik ama bir sonraki rövanşta canınızı yakacağum:D:cool:Savulun.
:at:

Ya hiç sorma 700 mesajım gitti. 500 tane de forum da sorun çıkmıştı o zaman gitmişti. Topalamda 1200 zarara düştüm :)
İşin gücün post kasmak he :)

Sen de karar ver şimdi mi geliyorsun sonra mı ? :D :D
Post umrumda değil aslında öyle şakasına takılıyorum yoksa unuttun mu ? Mesajları sildiren benim zaten :D :D

@Will of D. Şuan için ikimiz denk takımız 189M-190M takım kaliteleri :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık