Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

OSM (Online Soccer Menajer) Korsanfan Ligi

Hangi Ligi Oynayalım ?

• İspanya Ligi (20Takım)

Kullanılan: 0 0.0%
  • Almanya Ligi (18Takım)

• Türkiye Ligi (18Takım)

• Belçika Ligi (18Takım)

• Polonya Ligi (16 Takım)

• Ukrayna Ligi (16 Takım)

• Portekiz Ligi (16 Takım)

• PTT 1. Lig (18 Takım)

• Kullanılan toplam oy
    15
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin 4.5 M lik adam 12 den satılıyor bir zahmet diz yani :D
Ben 15'lik adamı 20'den satamıyorum ben böyle oyunun.
4.5 'lik adam 12'den istesemde satamam oyun izin vermez ve dediğin gibi ucuz oyuncuları pahalıya satsamda bu sadece kadrodaki oyuncu sayısını düşürür. Kaldı ki senin sattığın oyuncuların piyasa değerlerine bakarsak ligin başlarında 15'lik adamı 40'a satman çok aşırı avantaj sağlar :) Ve şu son turlarda oyuncularının hepsi çerez niyetine satıldı Higuain - Callejeon - İnsigne - Hamsik vb. bence fazla isyan etme yaşlı ya da yerine iyi oyuncu alabileceğin oyuncuları sattın ve yerine iyi oyuncular aldın ve daha ligin 5.turundayız daha ne istiyosun :)

4.5 'lik adam 12'den istesemde satamam oyun izin vermez ve dediğin gibi ucuz oyuncuları pahalıya satsamda bu sadece kadrodaki oyuncu sayısını düşürür. Kaldı ki senin sattığın oyuncuların piyasa değerlerine bakarsak ligin başlarında 15'lik adamı 40'a satman çok aşırı avantaj sağlar :) Ve şu son turlarda oyuncularının hepsi çerez niyetine satıldı Higuain - Callejeon - İnsigne - Hamsik vb. bence fazla isyan etme yaşlı ya da yerine iyi oyuncu alabileceğin oyuncuları sattın ve yerine iyi oyuncular aldın ve daha ligin 5.turundayız daha ne istiyosun :)
Al işte :D
Zárate Bologna Wolverhampton Wanderers 3.715.082 € 9.115.082 € 3M iken 9 a satmışsın.
Silvestre Bologna Standard Liège 3.873.493 € 8.273.493 € burada da
Crisetig Bologna Barnsley 4.196.677 € 10.196.677 € burada 2.5 katına
Taider Bologna Internacional 5.739.076 € 13.739.076 € burada da
çoğu futbolcuyu 2.5 katına satmışsın yani kadro dizmen normal benim futbolcular gitmiyor bir türlü son 2,3 hafta da açıldı biraz.
Bir de son 4 haftayı gösteriyor ondan öncekiler de var :D

Al işte :D
Zárate Bologna Wolverhampton Wanderers 3.715.082 € 9.115.082 € 3M iken 9 a satmışsın.
Silvestre Bologna Standard Liège 3.873.493 € 8.273.493 € burada da
Crisetig Bologna Barnsley 4.196.677 € 10.196.677 € burada 2.5 katına
Taider Bologna Internacional 5.739.076 € 13.739.076 € burada da
çoğu futbolcuyu 2.5 katına satmışsın yani kadro dizmen normal benim futbolcular gitmiyor bir türlü son 2,3 hafta da açıldı biraz.
Bir de son 4 haftayı gösteriyor ondan öncekiler de var :D
Şimdi transfer turlarına baktımda seninde baya bi oyuncun satılmış hiç boşuna laf dökme buraya yazmaya uğraşmak istemiyorum :D
Bu arada Zarate ve Silvestre'yi al sat yapıpta sattım zaman - takip ve sabırın verdiği meyveler kendileri.

Şimdi transfer turlarına baktımda seninde baya bi oyuncun satılmış hiç boşuna laf dökme buraya yazmaya uğraşmak istemiyorum :D
Bu arada Zarate ve Silvestre'yi al sat yapıpta sattım zaman - takip ve sabırın verdiği meyveler kendileri.
Ben ne kadardan satmışım ama onu demek istiyorum satmadım demiyorum ki sana sattım ama geç sattım eğer senin gibi 2 katına yazsam 1-2 tanesi hariç hiç biri satılmazdı :)
Higuanin değerinden 3 m fazlasına Callejon'u 5 M fazlasına sattım normal mi sence ?

Ben ne kadardan satmışım ama onu demek istiyorum satmadım demiyorum ki sana sattım ama geç sattım eğer senin gibi 2 katına yazsam 1-2 tanesi hariç hiç biri satılmazdı :)
Higuanin değerinden 3 m fazlasına Callejon'u 5 M fazlasına sattım normal mi sence ?
Takım transferinin sc'sini atsana merak ettim :D

Ulan sen var ya az değilsin :D

Sen 17M Kar yapmışsın üstüne satış tutarın benimkinden 30-40M fazla sana senelerdir anlatmak istediğim olay bu işte. Senin sattığın 1 oyuncu benim sattığım 2-3 Oyuncunun getirdiği gelire denk geliyor. Kadro zaten başlangıçta iyi ve 5.Turda bu kadar fazla bir transfer geliri ile alacağın oyuncuyla kadro kapasiteni rahatlıkla arttırabilirsin. Sterlingte yolda miss :) Dahada kendini transfer üzerinden savunma :D

@troysi55 Özetle ben 26 Oyuncu satmışım sen 19 Oyuncu satmışsın ona rağmen sende 17M kar bende ise -39M Zarar çıkıyor gerisini sen düşün :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ulan sen var ya az değilsin :D

Sen 17M Kar yapmışsın üstüne satış tutarın benimkinden 30-40M fazla sana senelerdir anlatmak istediğim olay bu işte. Senin sattığın 1 oyuncu benim sattığım 2-3 Oyuncunun getirdiği gelire denk geliyor. Kadro zaten başlangıçta iyi ve 5.Turda bu kadar fazla bir transfer geliri ile alacağın oyuncuyla kadro kapasiteni rahatlıkla arttırabilirsin. Sterlingte yolda miss :) Dahada kendini transfer üzerinden savunma :D
Bak sen anlamıyorsun ki orada sattığım adamlara 2 kat değer biçsem satılmazdı. 8 M ye sattığım adam 6-7 M ediyor çoğunu ederinin 2-3 M üstüne sattım diğer türlü satılmıyor. Bak en altta sattığım adamlar en son sattıklarım 24 e falan satmışım değeri 19-20 M falandı sanırım :)

@Nekomamushi sana o kadro bile fazla ama benim hedefle senin hedef bir değil senin 2.5 katına kapış kapış giderken benim 1.5 katına adam gitmiyor :)
Anlatmak istediğim şey bu şikayetçi falanda değilim böyle olsun çekişmeli olsun lig keşke 3-4 katına da satabilseniz :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bak sen anlamıyorsun ki orada sattığım adamlara 2 kat değer biçsem satılmazdı. 8 M ye sattığım adam 6-7 M ediyor çoğunu ederinin 2-3 M üstüne sattım diğer türlü satılmıyor. Bak en altta sattığım adamlar en son sattıklarım 24 e falan satmışım değeri 19-20 M falandı sanırım :)
Emir bende sana diyorum ki 2 kat değer biçsende biçmesende satıldığı değerden elde ettiğin geliri ben 2-3 oyuncu satarak bile zor çıkartıyorum. Dönüşümlü olarak kazanıyorum kazanırsamda. Mesela @Kraix Zarateyi piyasa değerine koymuş bende kaçırmadım bu fırsatı aldım o oyuncuya yatırıp yaptım 2.5 katınada sattım o para ilede başka bi oyuncu aldım Bainesi onuda 2.2 katına koydum bekliyorum. Senin öyle bir durumun yok bu yöndende avantajlısın ve direk olarak kadronu dizebiliyosun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık