Kimi istiyon söyle bu el getireyim
Kimi istiyon söyle bu el getireyim
Defans mı forvet mi net bilgi verSağ bek (88 civarı olursa iyi olur.) ya da forvet 90 üstü olabilir. Özel bir adam aramıyorum, parası uygun olsun yeter, senide görürüz, her türlü iş var bizde.![]()
Sağ bek olsun, 88 ve üstü parası 15-20M arası olur herhalde.Defans mı forvet mi net bilgi ver
Parası da kaça kadar olsun onu de gerisini bana bırak![]()
Tamam Hummels olur mu 19 M 90 kalite ?Sağ bek olsun, 88 ve üstü parası 15-20M arası olur herhalde.
O stoper değil mi? Dani Alves'in özelliği kaç bir baksana? Sergio Ramos ya da?Tamam Hummels olur mu 19 M 90 kalite ?
Avcıyı gönderdim tur biter bitmezSağ bek olsun, 88 ve üstü parası 15-20M arası olur herhalde.
Bende zayıfım ama, kendim çabalıyorum, tam bir emekçi takımım.Avcıyı gönderdim tur biter bitmezYanlış anlama kişisel birşey değil güçlü takımlardaki arkadaşlara oyuncu getirmiyorum ligin dengesi açısından. 1 Kez getirdim o da oyunun en kral kalecisini getirdim troysi mumla arıyor
![]()
Ramos 93 24 MO stoper değil mi? Dani Alves'in özelliği kaç bir baksana? Sergio Ramos ya da?
190M Kadro kaliten var Ligin standart kalitesinden çok fazla. Empoli - Sampdoria - Verona - Carpi - Chievo - Udinese - Genoa - Atalanta - Frosinone - Palermo gibi takımlar zayıf takımlarBende zayıfım ama, kendim çabalıyorum, tam bir emekçi takımım.![]()