Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

OSM (Online Soccer Menajer) Korsanfan Ligi

Hangi Ligi Oynayalım ?

• İspanya Ligi (20Takım)

Kullanılan: 0 0.0%
  • Almanya Ligi (18Takım)

• Türkiye Ligi (18Takım)

• Belçika Ligi (18Takım)

• Polonya Ligi (16 Takım)

• Ukrayna Ligi (16 Takım)

• Portekiz Ligi (16 Takım)

• PTT 1. Lig (18 Takım)

• Kullanılan toplam oy
    15
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ramos 93 24 M
Alves 89 18 M
Aradaki 4 puan için 6M verilir mi, yok ya verilmez. Alves'i getir bana, zahmet olmazsa.
190M Kadro kaliten var Ligin standart kalitesinden çok fazla. Empoli - Sampdoria - Verona - Carpi - Chievo - Udinese - Genoa - Atalanta - Frosinone - Palermo gibi takımlar zayıf takımlar :D
Takımın hepsini sattım neredeyse başkan, oradan yükselttim, kalecininde çok faydası oldu tabi.:D

Milan ne yaptı yav:oleyo2: 4 oyuncuyu sattı tek seferde. Mümkünmüş demek. 2 sınırı vardı kalkmış herhalde. İlk defa böyle bir şey gördüm.

Bu arada o Bazoer'in sahibi alsın onu. 6 sayfa geride kalmış. Heyecanla aradım, buldum ve yıkıldım. Görmeyip alan olur. Alıpta zarar etmeyin.

Milan ne yaptı yav:oleyo2: 4 oyuncuyu sattı tek seferde. Mümkünmüş demek. 2 sınırı vardı kalkmış herhalde. İlk defa böyle bir şey gördüm.

Bu arada o Bazoer'in sahibi alsın onu. 6 sayfa geride kalmış. Heyecanla aradım, buldum ve yıkıldım. Görmeyip alan olur. Alıpta zarar etmeyin.
Aynen benim de gözüm onda ama sahibi var malesef. :(

Aynen benim de gözüm onda ama sahibi var malesef. :(
Bazoer mənim. Yuzerlər üçün vuraram.

Özetle, bu akşam alıyorum şaapmayın fazla :D

:oleyo2::beli::beli::beli:
Tecrübe Riful-kun tecrübe :D
Önce Menezi sattım sonra işemeye gittim geldiğimde bir baktım küçüklerin 3 ü birden gitmiş:flaugh::hhh:
İyi gelir elde etim şükür takım düzeltiyorum.
Ama son sıradan yukarı çıkmak kolay olmayacak.:artiz:

La iyi adam bulduğum an heyecanlanıp direk alıyorum ondan sonra aklıma geliyor konuya bi bakayım bunun sahibi vardır diye :D
@Roo Bazoer'i aldım dikkatsizliğime geldi kusura bakma teklif yolla vereyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık