Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

OSM (Online Soccer Menajer) Korsanfan Ligi

Hangi Ligi Oynayalım ?

• İspanya Ligi (20Takım)

Kullanılan: 0 0.0%
  • Almanya Ligi (18Takım)

• Türkiye Ligi (18Takım)

• Belçika Ligi (18Takım)

• Polonya Ligi (16 Takım)

• Ukrayna Ligi (16 Takım)

• Portekiz Ligi (16 Takım)

• PTT 1. Lig (18 Takım)

• Kullanılan toplam oy
    15
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ha sen kulüp fon'unu birikime aktarmayı mı diyosun ? Eğer öyleyse yanlış anlamışsın. Birikime koyduğun para günlük faiz'e biniyor. Lig bittiği zaman senin kişisel fon'un olmuyor yani.
Şimdi düşündüm de sen günlük faiz diyorsun ama şu %10 banka olanı kastettin dimi. Eğer öyleyse hedefimin yükselmesi gerekmez miydi? O da mı kalktı. Neler oluyor kafam karıştı ama hayallerim yalan olduğunu anlayabiliyorum. Sağ olasın erken uyandırdığın için. Neyse başka pilanlar yapacağım.

Şimdi düşündüm de sen günlük faiz diyorsun ama şu %10 banka olanı kastettin dimi. Eğer öyleyse hedefimin yükselmesi gerekmez miydi? O da mı kalktı. Neler oluyor kafam karıştı ama hayallerim yalan olduğunu anlayabiliyorum. Sağ olasın erken uyandırdığın için. Neyse başka pilanlar yapacağım.
Şimdi sen bankacı abini sponsorlarından borç para alması için göndermiyosun o ayın şeyin farklı bir özelliğiydi geçen sezon. Bu bildiğin banka fakat adı farklı sadece '' birikimler ''
Planlar genelde gizli olur , sen benim dediklerimi bilmeden önce böyle birşeyin mümkün olduğuna inandığın halde gelip burda paylaşman bile yeterli benim için ne demek. :)

OSM forumunda sorar mısın? :( Tam bilgi lazım. Hepsini harcayacağım yüksek sıralara çıkmak için kesin sıfırlanacaksa?
Bak geçen sene gibi düşün ne kadar Kulüp parası kalırsa kalsın seozn sonu lig bitince. Başka takım seçtiğin zaman gider. Ama o Özel para kalır.

Bende 152 var, bak sıfırlanacak ise bende harcayım, tutumlu olmayı seviyorum.:) İngiltere liginde takım bütçesini 70M kar ile bırakmıştım.:D
152 yeni gelen para mı var o kalır diyorum Kulübün kendi parası M olan para gider.

Bende yeni gelen para 6212 O kalıcak ama normal kulüp parası gider.

Bak geçen sene gibi düşün ne kadar Kulüp parası kalırsa kalsın seozn sonu lig bitince. Başka takım seçtiğin zaman gider. Ama o Özel para kalır.

152 yeni gelen para mı var o kalır diyorum Kulübün kendi parası M olan para gider.

Bende yeni gelen para 6212 O kalıcak ama normal kulüp parası gider.
Peki benim şuan +4000 Civarı teknik direktör puan'ım var sezon sonunda bu puana göre boss coins'mi verecek bana ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık