Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

OSM (Online Soccer Menajer) Korsanfan Ligi

Hangi Ligi Oynayalım ?

• İspanya Ligi (20Takım)

Kullanılan: 0 0.0%
  • Almanya Ligi (18Takım)

• Türkiye Ligi (18Takım)

• Belçika Ligi (18Takım)

• Polonya Ligi (16 Takım)

• Ukrayna Ligi (16 Takım)

• Portekiz Ligi (16 Takım)

• PTT 1. Lig (18 Takım)

• Kullanılan toplam oy
    15
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sezon da çok sıkıntılar çektik ama son hafta gelen ilk 1. lik ve şampiyonluk :D
Geçen sezon tartışmasız ligin en iyisiydim net yani kim ne derse desin o kadar özel antreman yememe rağmen.
Arsenal'in 4 mağlubiyetinden 2 tanesi bana karşıydı.
2 galibiyetimde de 5 farklı kazandım.
Ek olarak kupayı kazandım ve Şampiyon'u belirledim daha ne yapayım :D

Demin fark ettim kulübün parasını cebe indirme seçeneği gelmiş yanlış anlamadıysam. Eskiden sadece cepten kulübe para aktarımı vardı. Size iyilik yapmış olayım paraları iç edin ki başka zaman kullanırsınız. Bu çok dehşetli bir özellik olmuş.

Demin fark ettim kulübün parasını cebe indirme seçeneği gelmiş yanlış anlamadıysam. Eskiden sadece cepten kulübe para aktarımı vardı. Size iyilik yapmış olayım paraları iç edin ki başka zaman kullanırsınız. Bu çok dehşetli bir özellik olmuş.
Tam olarak nasıl yapıyoruz , nerden bakıyoruz bu dediğin olaya ?

Paranın yazdığı yer var ya coin'in yanında ana ekranda paraya, onun üzerine tıkla ve bütün kulüp parasını kendi birikimlerine aktar. Zaten sezon bitti bitecek o paralar güme gitmesin demi. İyi yapmışlar
Ha sen kulüp fon'unu birikime aktarmayı mı diyosun ? Eğer öyleyse yanlış anlamışsın. Birikime koyduğun para günlük faiz'e biniyor. Lig bittiği zaman senin kişisel fon'un olmuyor yani.

Ha sen kulüp fon'unu birikime aktarmayı mı diyosun ? Eğer öyleyse yanlış anlamışsın. Birikime koyduğun para günlük faiz'e biniyor. Lig bittiği zaman senin kişisel fon'un olmuyor yani.
Eğer ciddiysen şu an dünyamı yıktın. Bu sinsi pilanla dünyalar kadar parayla başlayacaktım yeni sezona. Daha fazla duymak istemiyorum.

Beyler şu paralı oyun parası sezon bitince sıfırlanacak mı? Ona göre harcayacağım. Acil cevap teşekkürler.
Büyük ihtimal bir sonraki sezon belirli bir miktar Boss Coins verip öyle başlatırlar. Yoksa oyuncu alamayız transfer listesinden. Özel antreman Boss Coinsle transfer listesinden oyuncu alırken Boss Coins istiyor. Dostluk maçı için Boss Coins istiyor. Yani anlayacağın bir sonraki sezon Boss Coins vermezlerse oynamanın bir mantığı olmaz.

Eğer ciddiysen şu an dünyamı yıktın. Bu sinsi pilanla dünyalar kadar parayla başlayacaktım yeni sezona. Daha fazla duymak istemiyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Büyük ihtimal bir sonraki sezon belirli bir miktar Boss Coins verip öyle başlatırlar. Yoksa oyuncu alamayız transfer listesinden. Özel antreman Boss Coinsle transfer listesinden oyuncu alırken Boss Coins istiyor. Dostluk maçı için Boss Coins istiyor. Yani anlayacağın bir sonraki sezon Boss Coins vermezlerse oynamanın bir mantığı olmaz.
@Mr. Crocodile

Hocam şu işi tam öğrenebilir misin ya?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık