Aslında reklamını yapsanız çok rahat 40-50 aktif kullanıcıya ulaşırsınız.Daha çok üye bekliyoruz. Üye sayısı arttıkça maceralar da, muhabbetler de güzelleşecektir.
Aslında reklamını yapsanız çok rahat 40-50 aktif kullanıcıya ulaşırsınız.Daha çok üye bekliyoruz. Üye sayısı arttıkça maceralar da, muhabbetler de güzelleşecektir.
3 ödül avcısı var. Korsanlar daha fazlaKonunun ilk mesajlarına biraz göz gezdirdim de, başlarda hemen herkes korsan olacağını söylüyormuş. Tabi denizcilerin gücünü ve denizlerin tehlikesini görünce hepsi vazgeçmiş olsa gerek, şu an sadece 4 korsanımız var ve onların da üçü aynı tayfadan zaten. Ayrıca o üçünün başına gelenlerden sonra korsan olmaya niyeti olan da vazgeçmiştir herhalde.
Ek: Biraz korsan yapın yahu. Herkes ödül avcısı. Kimi avlayacaksınız siz.![]()
Ha ödül avcısı ha denizci, aynı şey. Hükumete çalışıyorlar sonuçta. 4 korsan tek var. Gerisi avcı, denizci veya gezgin. :/3 ödül avcısı var. Korsanlar daha fazla![]()
Yalan oldu onlar galiba. Son duyduğumda ödül avcısı olmaktan bahsediyorlardı.Dtk 7 kişilik bir grupla gelecekti en son.![]()
Bacon tek yeterHa ödül avcısı ha denizci, aynı şey. Hükumete çalışıyorlar sonuçta. 4 korsan tek var. Gerisi avcı, denizci veya gezgin. :/
Yalan oldu onlar galiba. Son duyduğumda ödül avcısı olmaktan bahsediyorlardı.
Korsansız kaldık ya, bu kadar korkutmasa mıydık acaba.![]()
4 korsanın biri terlik yedi, üçü de az daha ölecekti. Niye korsan olsunlar?Ha ödül avcısı ha denizci, aynı şey. Hükumete çalışıyorlar sonuçta. 4 korsan tek var. Gerisi avcı, denizci veya gezgin. :/
Yalan oldu onlar galiba. Son duyduğumda ödül avcısı olmaktan bahsediyorlardı.
Korsansız kaldık ya, bu kadar korkutmasa mıydık acaba.![]()
Benim karakteri görüp korsanlıktan vazgeçmiş olabilirler dono.Konunun ilk mesajlarına biraz göz gezdirdim de, başlarda hemen herkes korsan olacağını söylüyormuş. Tabi denizcilerin gücünü ve denizlerin tehlikesini görünce hepsi vazgeçmiş olsa gerek, şu an sadece 4 korsanımız var ve onların da üçü aynı tayfadan zaten. Ayrıca o üçünün başına gelenlerden sonra korsan olmaya niyeti olan da vazgeçmiştir herhalde.
Ek: Biraz korsan yapın yahu. Herkes ödül avcısı. Kimi avlayacaksınız siz.![]()
Denizcilerin ağzınada biber sürüyorlar4 korsanın biri terlik yedi, üçü de az daha ölecekti. Niye korsan olsunlar?Denizci olup telsiz aramak daha çekici
![]()