Bugün olmazsa yarın ölür bunlar![]()
Kuzey anlatıcısı öldürmez onları kolay kolay, biraz daha oynar gibime geliyor.Bu arada kuzeyin anlatıcısı da çok fena.Hem güzel yazıyor hem de tüm gün sitede adam![]()

Bugün olmazsa yarın ölür bunlar![]()
Kuzey anlatıcısı öldürmez onları kolay kolay, biraz daha oynar gibime geliyor.Bu arada kuzeyin anlatıcısı da çok fena.Hem güzel yazıyor hem de tüm gün sitede adam![]()
Siz anlatıcı mısınız ki? Daha çok teknik işlere bakıyordunuz sanıyordumBen güzel yazmıyor muyumBen de tüm sitedeyim
![]()
Yetkililerin takıldığı sohbet konusu varSiz anlatıcı mısınız ki? Daha çok teknik işlere bakıyordunuz sanıyordum![]()
Tüm yetkililer aynı zamanda anlatıcı. Kimin kim olduğu belli değil ve gizleniyor. Aman diyim söylemeyin çözseniz bile.Siz anlatıcı mısınız ki? Daha çok teknik işlere bakıyordunuz sanıyordum![]()
Ben sadece bazı yetkililer anlatıcı sanıyordum öğrendiğim iyi olduTüm yetkililer aynı zamanda anlatıcı. Kimin kim olduğu belli değil ve gizleniyor. Aman diyim söylemeyin çözseniz bile.![]()
E sonuçta 4 deniz ile GL ve tonla oyuncu var, beş kişi anca idare ediyoruz.Ben sadece bazı yetkililer anlatıcı sanıyordum öğrendiğim iyi oldu![]()
İşiniz çok zor gerçekten bazen bayağı hareketli oluyor, Kolaylıklar dilerim.E sonuçta 4 deniz ile GL ve tonla oyuncu var, beş kişi anca idare ediyoruz.![]()
Daha çok üye bekliyoruz. Üye sayısı arttıkça maceralar da, muhabbetler de güzelleşecektir.İşiniz çok zor gerçekten bazen bayağı hareketli oluyor, Kolaylıklar dilerim.![]()
Şuan aktif olarak oynayan kaç kişi var?Daha çok üye bekliyoruz. Üye sayısı arttıkça maceralar da, muhabbetler de güzelleşecektir.
49 kayıtlı kullanıcımız var. Sürekli aktif olan 15-20 üyemiz var yöneticilerle birlikte. Daha da büyüyeceğiz.Şuan aktif olarak oynayan kaç kişi var?