Haha tostumu yedim, bekliyorum cınım.Geleceğim kaçar kaçmaz oradayımama vakit yok sürekli suikast denemeleriyle uğraşıyorum.
Elini iyi diktiklerine emin ol da tekrar çıkmasın yerinden.
![]()

Zincirlerden kurtulana kadar kaç tost daha yerim bilmiyorum.

Haha tostumu yedim, bekliyorum cınım.Geleceğim kaçar kaçmaz oradayımama vakit yok sürekli suikast denemeleriyle uğraşıyorum.
Elini iyi diktiklerine emin ol da tekrar çıkmasın yerinden.
![]()

Harbi law niye dof un kalbini alamadı? Adam kalbe haki mi bastı acaba?Böbreğini alacağım onun. Bi gelse gelmiyor.![]()

Shinobu'nun kalbini alacak ama meyveyle değilHarbi law niye dof un kalbini alamadı? Adam kalbe haki mi bastı acaba?![]()

Kalbini almaya çalıştı da Doffy savururken yüzünden kan aldı sadece.Harbi law niye dof un kalbini alamadı? Adam kalbe haki mi bastı acaba?![]()

ehuehuheuhe. Ben anladım zaten. 3 bölümdür samuraylara gemimden inin diyor. Shinobuyla baş başa kalmaya çalışıyor çapkın doktor.Shinobu'nun kalbini alacak ama meyveyle değil![]()

O zamana kadar güçlenirim de ameliyattan kurtulurum sanıyorsan avcunu yalarsın daha yapılacak işlerimiz var. Seni yerimden kımıldamadan bile ikna etmişim gel diyorsunHaha tostumu yedim, bekliyorum cınım.
Zincirlerden kurtulana kadar kaç tost daha yerim bilmiyorum.![]()
bu bana yeter çıkınca hallederiz gerisini.Sanki en son ben ikna etmiştim. İğneyi yemiştin. Kıyamayıp antisini vurmuştum.O zamana kadar güçlenirim de ameliyattan kurtulurum sanıyorsan avcunu yalarsın daha yapılacak işlerimiz var. Seni yerimden kımıldamadan bile ikna etmişim gel diyorsunbu bana yeter çıkınca hallederiz gerisini.

O zamana kadar güçlenirim de ameliyattan kurtulurum sanıyorsan avcunu yalarsın daha yapılacak işlerimiz var. Seni yerimden kımıldamadan bile ikna etmişim gel diyorsunbu bana yeter çıkınca hallederiz gerisini.
onu bunu bırakında dof vs cracker konusu açtırdım onu tartışın.Sanki en son ben ikna etmiştim. İğneyi yemiştin. Kıyamayıp antisini vurmuştum.![]()