He diyon ki "Deneyecekti. Gücünü görecek. İstediği kadar güçlüyse, o dayağa dayanırsa onu prensi yapacaktı."İşler şimdi değişmeye başladı.
Bu arada bak nasıl prensini arıyor.
![]()

Az değilsin hea. Bu shipper kalbini pistlerde de görmek isteriz.

He diyon ki "Deneyecekti. Gücünü görecek. İstediği kadar güçlüyse, o dayağa dayanırsa onu prensi yapacaktı."İşler şimdi değişmeye başladı.
![]()

Hm... Bu durumda Whitebeard için de okana adasına bir bilet çıkarabiliyor muyuz?Bilemiyorum ne yapardı. Kafayı taktığı kesin.Kuma zaten büyük ihtimal bu olayı duyduğu için Sanji'yi Okama adasına gönderdi.
Oha Oda resmen o bölümden Wano göndermesi yapmış. Alt panel solda adamın sırtında kılıç var. Resmen Wano... Chopper'ın omzundaki işaret, Güneş=Japonya=Wano ve 8 virgül de Orochi'nin kafaları... Yine alt panelde bu sefer sağda biris yol gösteriyor, kime? Zoro'ya........İşler şimdi değişmeye başladı.
![]()
Nasil boyle baglanti kurabildin yav?Oha Oda resmen o bölümden Wano göndermesi yapmış. Alt panel solda adamın sırtında kılıç var. Resmen Wano... Chopper'ın omzundaki işaret, Güneş=Japonya=Wano ve 8 virgül de Orochi'nin kafaları... Yine alt panelde bu sefer sağda biris yol gösteriyor, kime? Zoro'ya........
Bu konudaki ayrımcılığı konusunda sana itirazım yok da...Ona her yer okama. Herkese oğullarım diyor, birisine de kızım deseydi.

Mirası yaşıyor sonuçta.![]()

Narkoz kokluyorum.Nasil boyle baglanti kurabildin yav?
Al işte Osoba mask göndermesi... Devasa bi kuş, izole bir ada, bakınız: King tarafından korunan izole Wano... Ya şimdi bu Wano göndermesi değil de nedir allasen :S Ayrıca ağaç da Zoro'nun kılıç ustalığında yükselmesini resmediyor. Herkesin kolundaki göz... Hawkeyes... Ben başka da bişi demiyorum ya. Oda resmen bi dahi.Ona her yer okama. Herkese oğullarım diyor, birisine de kızım deseydi.
Bakalım buna ne diyeceksin.
![]()
İlginç.Narkoz kokluyorum..