Şimdi de karaktersiz oldum.Sevmen gerekmez sitedeki Sanji fanlarına oynuyorsundur.Sanji fanlarının gözdesi olmak için.
![]()

Şimdi de karaktersiz oldum.Sevmen gerekmez sitedeki Sanji fanlarına oynuyorsundur.Sanji fanlarının gözdesi olmak için.
![]()
Sürekli birşeyler yapıyoruz seni ama haşa öyle birşey yok demedim yani böyle sonuçlar çıkarma. :/Şimdi de karaktersiz oldum.![]()
Bunu Oda mı diyor, amaneden abimiz mi?Sanji'yi ben hiç sevmem yav, böyle yanlış delil öne sürülür mü?![]()
Sürekli birşeyler yapıyoruz seni ama haşa öyle birşey yok demedim yani böyle sonuçlar çıkarma. :/
Bunu amaneden diyor ama Oda'nın çizimlerine bakılacak olursa o da içten içe diyor olabilir.Bunu Oda mı diyor, amaneden abimiz mi?
Bunu amaneden diyor ama Oda'nın çizimlerine bakılacak olursa o da içten içe diyor olabilir.
Bundan daha kötüsü Croco'yu kadın olarak görmek. :/Çok ilginç bir rüya gördüm.Rüyamda Wb Rayleigh’e saldırıyordu.Rayleigh zorlanıyordu ama bisentoyu kılıcıyla durdurmayı başarıyordu.Bilinçaltına bak şaka gibi.
Onu mangada göreceğiz bilinçaltına yansımaz daha. :/Bundan daha kötüsü Croco'yu kadın olarak görmek. :/
İyi de :SBundan daha kötüsü Croco'yu kadın olarak görmek. :/
Güzel sahneymiş iyi yakalamışsın arar tabii.İşler şimdi değişmeye başladı.
Bu arada bak nasıl prensini arıyor.
![]()