Sonrasında önemli bir şey yok. Olaylar bölünüp konu Uta’nın saçmalıklarına bağlanıyor.Sonra...
![]()
Sonrasında önemli bir şey yok. Olaylar bölünüp konu Uta’nın saçmalıklarına bağlanıyor.Sonra...
![]()
O zaman @Skywalker Wano yanardağı gibi patlamış @Mihawk@Montana Gittim filmi izledim. İzlediğim yerdeki çeviriye göre Shanks Kizaru’ya “bu aile arasında bi iş karışmayın” diyor. Fujitora da itiraz ediyor. Shanks tekrar geri basın diye tekrar ediyor. Fujitora da bunun üzerine geri basan biri olsam şimdi gözlerimle görüyor olurdum gibisinden bi şey diyor.
İki bakayım dedim görüntülere, Allah'tan epilepsi falan yok direkt tetikler. Böyle rezil bir şey yok. Shanks'ın topuklatıcı hakisi bile kurtarmaz.O zaman @Skywalker Wano yanardağı gibi patlamış @Mihawk
Fuji korkmuş altına doldurmuş falan diyordun adamda R yokmuş, iyi patladın şu leş film uğrunaİki bakayım dedim görüntülere, Allah'tan epilepsi falan yok direkt tetikler. Böyle rezil bir şey yok. Shanks'ın topuklatıcı hakisi bile kurtarmaz.
Aga ben Fuji severim, o lafı desem bile Kizaru için derim. Adamın neden sarı pantolon giydiğini açıklamama gerek yok.Fuji korkmuş altına doldurmuş falan diyordun adamda R yokmuş, iyi patladın şu leş film uğruna
Reis iyiymiş. Bu spoilercı Araplar ağır Shanks fanı. Kizaru'nun bloklamasını bile kesiyorlar videolardan. Adamlara kalsa Amiraller ağlayarak kaçıyordu. Fuji reis iyi koymuş lafı. Zaten kutsal ejder bir de atar yapıyor bu Shanks. Tam meteorluk.@Montana Gittim filmi izledim. İzlediğim yerdeki çeviriye göre Shanks Kizaru’ya “bu aile arasında bi iş karışmayın” diyor. Fujitora da itiraz ediyor. Shanks tekrar geri basın diye tekrar ediyor. Fujitora da bunun üzerine geri basan biri olsam şimdi gözlerimle görüyor olurdum gibisinden bi şey diyor.
Dinozorların nesli nasıl tükendi bilir misin yeğen diyip yağdırsa keşke Shanks'aReis iyiymiş. Bu spoilercı Araplar ağır Shanks fanı. Kizaru'nun bloklamasını bile kesiyorlar videolardan. Adamlara kalsa Amiraller ağlayarak kaçıyordu. Fuji reis iyi koymuş lafı. Zaten kutsal ejder bir de atar yapıyor bu Shanks. Tam meteorluk.
Bu Shanks ejderinin sonu feci olacak. Spoilercılar hesaplarını silecek hep. Adamlar Mihawk > Shanks bilgisini bile yayınlamadılar yayılmasın diye. Tersi olsa 100 kere Shannks > Mihawk yazarlardı.Dinozorların nesli nasıl tükendi bilir misin yeğen diyip yağdırsa keşke Shanks'a
Boş yere fujici değiliz işte adamım yardırıyor@Montana Gittim filmi izledim. İzlediğim yerdeki çeviriye göre Shanks Kizaru’ya “bu aile arasında bi iş karışmayın” diyor. Fujitora da itiraz ediyor. Shanks tekrar geri basın diye tekrar ediyor. Fujitora da bunun üzerine geri basan biri olsam şimdi gözlerimle görüyor olurdum gibisinden bi şey diyor.
Tam Fujitora'dan beklenilecek bir şey.@Montana Gittim filmi izledim. İzlediğim yerdeki çeviriye göre Shanks Kizaru’ya “bu aile arasında bi iş karışmayın” diyor. Fujitora da itiraz ediyor. Shanks tekrar geri basın diye tekrar ediyor. Fujitora da bunun üzerine geri basan biri olsam şimdi gözlerimle görüyor olurdum gibisinden bi şey diyor.