Adam patlamayı seviyor demek ki usta... Zorocuların Tiksavı...@YonToryu şimdiden Mihawk > Kaido üzerinden yol yapıyor
Adam patlamayı seviyor demek ki usta... Zorocuların Tiksavı...@YonToryu şimdiden Mihawk > Kaido üzerinden yol yapıyor
Finalde Shanks kızıp hakiyi salıyor kaybolun diyor amirallere. Bunlar da 10 dakika önce halka saldırmaya yeltenmemişler gibi yhaa siviller falan var şimdi diyip tüyüyorlar.
Bence var da neyse geçelim. Tersi olsa bu Araplar Shanks > Mihawk diye 2 gün önceden bilgi yaymayacak mıydı? Sadece buna cevap ver lütfen. Adamlar hayallerini Shanks hype'ı olarak yayıyor.Böyle bir şey yok ki yayınlasınlar...
Mihawk > Roger mı bilmem ama aynı ligin adamları bence. 2 taraf da yenebilir. Seri ilerledikçe Mihawk > Roger olacaktır diye tahmin ediyorum ama. His sadece.Ciddi ciddi Mihawk>Roger'ı düşünüyordur.
Allaha şükür kılıç karakterlerinde tek patladığım konu ZKK olduAdam patlamayı seviyor demek ki usta... Zorocuların Tiksavı...
Spoilercıları bende sevmiyorum zaten.Bence var da neyse geçelim. Tersi olsa bu Araplar Shanks > Mihawk diye 2 gün önceden bilgi yaymayacak mıydı? Sadece buna cevap ver lütfen. Adamlar hayallerini Shanks hype'ı olarak yayıyor.
Mihawk > Roger mı bilmem ama aynı ligin adamlar bence. 2 taraf da yenebilir. Seri ilerledikçe Mihawk > Roger olacaktır diye tahmin ediyorum ama. His sadece.
Kururo'nun mubalağsı o, tarafsız bakan bir insanin yapacağı yorum değil. Fujinin dedikleri ortada adam Shanks'dan falan korkmuyor
Kururo'nun mubalağsı o, tarafsız bakan bir insanin yapacağı yorum değil. Fujinin dedikleri ortada adam Shanks'dan falan korkmuyor
Ben bilmem. @Montana hobi olarak patlıyor dedi.Bu arc patladığım 2 olay ZKK ve Law'ın ödülü bu arada. Yamato Mihawk Zoro'nun gücü hepsi tuttu@II. Invictus