Lan ya şimdiki çilekli karamelli kekler bunların tırnağı olamaz.Kendimi 5 kageye karşı Hashirama öven Madara gibi hissediyorum.Şimdi bunu arıyordum.
Reklamı bile aklımda...
Peki peki anladık, sen neymiş be abi...![]()
Haklılık var ama şimdi tamamen yapmak için yapmışlar.Lan ya şimdiki çilekli karamelli kekler bunların tırnağı olamaz.Kendimi 5 kageye karşı Hashirama öven Madara gibi hissediyorum.
Var bizim buralarda.Şimdi var mı bilmiyorum ama uzun bir zamandır rastlamadım hiçbir yerde...
Özledim!
![]()
Ben de Motto yazmak için gelmiştim. Ben böyle bir bisküvi daha yemedim. Çok farklıydı.Bunların ardından çok kısa bir süre piyasada kalan motto isimli bisküvide mükemmeldir.
Sen vegan mısın?Benim canım Probis çekiyor genelde. 7 senedir falan vegan olduğum için onu yemiyorum da bunun dışında konuya sağlayabileceğim bir katkı yok.![]()
Motto'da bisküvilerin Roger'ıydı bence.Ben de Motto yazmak için gelmiştim. Ben böyle bir bisküvi daha yemedim. Çok farklıydı.
![]()
Birkaç kişi de Harby yazmış. Harby hala satılıyor ama her markette bulunmuyor. İnternetten sipariş verebilirsiniz. Mesela:
Alpella Harby Karamelli Bisküvi 25 g 24'lü | Bizim Toptan
Şimdi Alpella Harby Karamelli Bisküvi 25 g 24'lü ürününü uygun fiyatlı seçenekler ile satın almak için Bizim Toptan'ı ziyaret edin!www.bizimtoptan.com.tr