Aynen bayağı kısa kaldı. Bilsem stok yapardım, en azından bir süre giderdi.Motto'da bisküvilerin Roger'ıydı bence.
Hayır bide piyasada 1 yıl falan durdu sadece.Hemen kaldırıldı.O kadar mükemmel bisküviyi bi biz yiyorduk heralde.
Aynen bayağı kısa kaldı. Bilsem stok yapardım, en azından bir süre giderdi.Motto'da bisküvilerin Roger'ıydı bence.
Hayır bide piyasada 1 yıl falan durdu sadece.Hemen kaldırıldı.O kadar mükemmel bisküviyi bi biz yiyorduk heralde.
Hiç yemedim yav merak ettim şimdiMotto'da bisküvilerin Roger'ıydı bence.
Keşke yapsaydık.Aynen bayağı kısa kaldı. Bilsem stok yapardım, en azından bir süre giderdi.
Biraz fazla şekerliydi diye hatırlıyorum.Bunu sorun eden biri değilsen bayılırdın.Hiç yemedim yav merak ettim şimdi![]()
Boşuna sana nostaljik arkadaşım demiyorum. Yine eskiler depreşti. Mesela, Cim Tart ve Tang görünce üzüldüm.Duygulandırdınız... Ben bir kaç tane salayım da 90'lar nesli belli etsin kendisimi...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İlk aklıma gelenleri yazdım. Bir de leblebi tozu var ama ona ulaşabilirim sanırım.
Aynen bayağı kısa kaldı. Bilsem stok yapardım, en azından bir süre giderdi.
Her paylaşılan yazı başka güzel bir güne götürüyor.![]()
![]()
Bunları sonsuza kadar yiyebilirmişim gibi geliyordu o zamanlar.