Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Ödüller Gücü Yansıtır mı?

• Konbuyu başlatan Roronoa Zoro
  • Başlangıç tarihi

Ödüller Gücü Yansıtır mı?

• Yansıtır

Kullanılan: 0 0.0%
  • Yansıtmaz

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
kid büyük ihtimalle kor amiral falan indirmistir yada sorun cıkarmıstır onlara oyuzden odul o kdar yuksektır baska turlu halkı zarar vererek o kadar odul almaz ama sımdı luffyının o kadar yaptıkları seylere ragmen gelıp garpın torunu dragonun oglu ondan o kadar fazla dersen neden basta o kadar fazla odulle baslamadı dıye sorarım cunku bu adamlar 8 yasındakı bır kızı tehdıt olarak gorup 79 m odul koydularkı luffynın kımın oglu kımın torunu oldugunu bılıyorlardı neden ona o kadar odul koymadılar croco boyu devırdıkten sonra morıayı cp9 u devırdıkten sonra luffynın odulunun daha fazla olması gerekmıyormuydu
Şimdi biz "neden Kid'in ödülü Luffy'nin ödülünden fazla?" demediğimiz gibi "Luffy'nin daha yüksek olmalı" demiyoruz. Sonuçta Luffy 2 yıl yoktu ve de bu sürede Kid ne yaptı bilmiyoruz. Muhabbet sadece "Luffy'nin ödülü torpilli" denmesi. Yani bana göre "Luffy'nin ödülü daha yüksek olmalı" demekle "Kid'in ödülü neden yüksek?" demek ve bunları tartışmak boş. Ne de olsa Kid ne yaptı bilmiyoruz.

Yüksek ödüller için illa Luffy gibi çok önemli işler yapmak gerekmiyor.Atıyorum 500 milyonluk adam ne yapmış olabilir?Kutsal ejder mi öldürmüş? Başka bir şey mi? Bu konuda Luffy yapılabilecek en sınır şeyleri yapmış zaten ama ona rağmen ödülü ortada. Bu yüzdendir ki ödül sisteminin biraz yanlış anlaşıldığını düşünüyorum.Birisinin yüksek ödüllü olması için illa fiilen Luffy gibi bir yerleri yerle bir etmesi gerekmiyor.Sırf gücüyle bile denizcilere tehdit olduğu için de ödül alabilir o kişi.Bu sebeple ödüller güce göre de verilebilir diyorum ben.

luffynın odulu neden yuksek degıl demedım zaten ben robınle kıyasladıgımda bastan daha yuksek olması gerekıyor demeye calıstım torpil olsaydı sacma bır yaklasım oldugu ıcın luffynun ödülüne ama dedıgın gıbı bos bır muhabbet olur kıddın odulu luffyden neden fazla dıye sorarsak

Montana

Peki, madem öyle cevap ver. Luffy amiral kolu mu almış diyorsun, ödülü torpilli diyorsun Kid'i övüyorsun da Kid amiral kolu mu almış? Ya da Kid'in neyini gördük de ödülünün Luffy'den fazla olmasını savunuyorsun? Hadi tarafsız şekilde cevap ver. Tabi tarafsız gözle bakabilirsen.
Yonko ile harp halinde :a:

Birebir gücü yansıtıyor bence.
Ödülü veren hükümet iyi tanımıyorsa kişiyi düşük vermiştir, bu hükümetin eksikliği. :S

Yonkou ile savaşıyor diye Hükümet niye ödülünü artırsın ? İti ite kırdırıyor işte :) Seride ödül avcılarından da sağlam kişiler görmemiz lazım, Hani 300-400m ödüllü adamları rahatça yakalayan para için yaşayan adamlar,Yoksa balon tamamen bu ödüller.

Oda zamanında bunlara bir isim verseydi ve bir iki kişi gösterip toplam sayıyı verseydi dediğin olurdu. Şimdi yonko, şiçibukai, hükümet ve devrimciler var. Bunun dışında yapacağı eklemeler zaten merak konusu olan onca cevapsız soruya ek olur. Seriye en az beş sene katar. :S

Kişiye göre değişir ama bana göre seride ödülünü haketmeyen adam Luffy'dir. Kesinlikle daha yüksek olması gerekiyor, yaptığı eylemler, yendiği adamlar, ailesi, ilişkili olduğu adamlar. 2 yıl önce en az 500 milyon beri olmalıydı bana göre ödülü.

Luffy 2 yıl önce yaptıklarının üstüne gittiği her adada da binlerce kişiyi katletse şimdiye ödülü 600-700 olurdu.

Şimdi görmedik, bilmiyoruz olaylarını bir geçip konuyu mantıklı bir şekilde değerlendirelim 2y önce herhangi bir nova tayfasının bizimkiler kadar büyük ekşınlar yapmış olma ihtimali var mı? Hani böyle bir şeye inanan varmı samimiyetle soruyorum. İki shic indirmek + enies lobby + impel down + mf ve bu kadar olayın ardından verilen şaka gibi bir ödül. 400m nedir la allasen minimum 500 olması gerekirdi 2y önce Luffy'nin ödülünün. Torpil diyen elemanlar var birde :/ Denizcilerin ödül konusunda biraz kafası güzel bence o anki ruh hallerine göre veriyorlar ödülleri

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık