Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Ne İşle Uğraşıyorsunuz?

Hangi meslek/meslek dalı?

• Öğretmen

Kullanılan: 14 7.7%
  • Turizm sektörü

Kullanılan: 4 2.2%
  • Kolluk kuvveti

• Mühendis

Kullanılan: 17 9.3%
  • Öğrenci

Kullanılan: 57 31.1%
  • Sağlık çalışanı

Kullanılan: 12 6.6%
  • Kamu görevlisi

Kullanılan: 11 6.0%
  • Yazılım

Kullanılan: 7 3.8%
  • Bankacı

Kullanılan: 0 0.0%
  • Ulaşım sektörü

Kullanılan: 2 1.1%
  • İşçi

• Avukat

• Tercüman

Kullanılan: 0 0.0%
  • Diğer

Kullanılan: 29 15.8%
  • İşsiz

Kullanılan: 18 9.8%

• Kullanılan toplam oy
    183
Kusura bakma haddim olmadan konuşuyorum ilgini bilmiyorum ama hakim-savcılıkta bir tık öndesiniz güzel birşey sanırım tabi o mesleği seçmeyi düşünüyorsan :good:
Yok ne haddi est. :D

Hakim savcı olmayı düşünmüyorum pek. İstesem de olamam zaten zira bu devirde Hakim Savcı olmak sadece iyi çalışmaya bakmıyor. Ensesi kalın insanlar tanımak da şart. O da bizde yok :flaugh:

Yok ne haddi est. :D

Hakim savcı olmayı düşünmüyorum pek. İstesem de olamam zaten zira bu devirde Hakim Savcı olmak sadece iyi çalışmaya bakmıyor. Ensesi kalın insanlar tanımak da şart. O da bizde yok :flaugh:
Evet ne yazık ki malumun ilanı o şekilde :( Ben aile isteğiyle sınava girdim geçen sene 76 aldım dedim iyi puan fiili baraj 81 oldu puan çöp oldu ha girsem mülakatta merhaba diyip çıkçaktım zaten sadece içerisini görürdüm daha fazlası bizde de yok :)

Evet ne yazık ki malumun ilanı o şekilde :( Ben aile isteğiyle sınava girdim geçen sene 76 aldım dedim iyi puan fiili baraj 81 oldu puan çöp oldu ha girsem mülakatta merhaba diyip çıkçaktım zaten sadece içerisini görürdüm daha fazlası bizde de yok :)
Alanın neydi hocam?

Bir de hakimlik savcılık iyi hoş da senelerce Anadolunun salak şehirlerinde hapsolmak anlamına geliyor. Zaten çocukluğum küçük Anadolu şehirlerinde geçti. Erişkinken de tekrar buna girmek istemiyorum.

Alanın neydi hocam?

Bir de hakimlik savcılık iyi hoş da senelerce Anadolunun salak şehirlerinde hapsolmak anlamına geliyor. Zaten çocukluğum küçük Anadolu şehirlerinde geçti. Erişkinken de tekrar buna girmek istemiyorum.
Lisansdayken hukuk felsefesi hocası olcam diye bir yola girdim, şimdi 1 ay sonra ceza hukukundan tez savunmasına giricem :oleyo: Galiba istemeden cezacı oldum/olucam gerçi fena değil sevilebilir bir alan.
Bir arkadaşım vardı 3 senelik hakim izmir dikili'de görevdeydi şimdi diyarbakır'da şark görevinde gez babam gez. Sürekli yer değiştiricen hep bir duruşun olucak falan bir alan içinde yaşıcan hayatını, zor tabi

girdim, şimdi 1 ay sonra ceza hukukundan tez savunmasına giricem :oleyo: Galiba istemeden cezacı oldum/olucam gerçi fena değil sevilebilir bir alan
Meslektaşız yani bir anlamda. Hangi üniden mezunsun?

Galiba istemeden cezacı oldum/olucam gerçi fena değil sevilebilir bir alan
Ceza güzel bir alan. İlgi çekici. Zaten kamu hukuku ilgi çekici genel olarak. Anayasa falan. Ama kimin kimde ne kadar borcu kalmış yok eşya mevzuları falan bayıyor bir noktada. Gerçi avukatlıkta para da burada :ehe:

şimdi diyarbakır'da şark görevinde gez babam gez. Sürekli yer değiştiricen hep bir duruşun olucak falan bir alan içinde yaşıcan hayatını, zor tabi
Kolay değil elbette. Ama bu iki unsuru saymazsak(torpil ve gezmece) hakimlik/savcılık meslek gibi meslek.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık