Ankara üniÜniversite?
Ankara üniÜniversite?
Estağfirullah.En kötü ihtimal cmk'ya kayıt ol cmk'dan kovalırsın ama zor böyle şevk kırıcı konuşuyorum kusura bakma lütfen ama ne yazık ki gerçek böyle umarım istediklerin gerçekleşir![]()
Kusura bakma haddim olmadan konuşuyorum ilgini bilmiyorum ama hakim-savcılıkta bir tık öndesiniz güzel birşey sanırım tabi o mesleği seçmeyi düşünüyorsanAnkara üni
Bol şanslar.Öğrenciyiz hala .s
Hukuk fakültesinde. Bir senem kaldı. Biraz uzatmalo da olsa bitireceğiz))
Yok ne haddi est.Kusura bakma haddim olmadan konuşuyorum ilgini bilmiyorum ama hakim-savcılıkta bir tık öndesiniz güzel birşey sanırım tabi o mesleği seçmeyi düşünüyorsan![]()
Evet ne yazık ki malumun ilanı o şekildeYok ne haddi est.
Hakim savcı olmayı düşünmüyorum pek. İstesem de olamam zaten zira bu devirde Hakim Savcı olmak sadece iyi çalışmaya bakmıyor. Ensesi kalın insanlar tanımak da şart. O da bizde yok![]()
Alanın neydi hocam?Evet ne yazık ki malumun ilanı o şekildeBen aile isteğiyle sınava girdim geçen sene 76 aldım dedim iyi puan fiili baraj 81 oldu puan çöp oldu ha girsem mülakatta merhaba diyip çıkçaktım zaten sadece içerisini görürdüm daha fazlası bizde de yok
![]()
Lisansdayken hukuk felsefesi hocası olcam diye bir yola girdim, şimdi 1 ay sonra ceza hukukundan tez savunmasına giricemAlanın neydi hocam?
Bir de hakimlik savcılık iyi hoş da senelerce Anadolunun salak şehirlerinde hapsolmak anlamına geliyor. Zaten çocukluğum küçük Anadolu şehirlerinde geçti. Erişkinken de tekrar buna girmek istemiyorum.
Meslektaşız yani bir anlamda. Hangi üniden mezunsun?girdim, şimdi 1 ay sonra ceza hukukundan tez savunmasına giricemGaliba istemeden cezacı oldum/olucam gerçi fena değil sevilebilir bir alan
Ceza güzel bir alan. İlgi çekici. Zaten kamu hukuku ilgi çekici genel olarak. Anayasa falan. Ama kimin kimde ne kadar borcu kalmış yok eşya mevzuları falan bayıyor bir noktada. Gerçi avukatlıkta para da buradaGaliba istemeden cezacı oldum/olucam gerçi fena değil sevilebilir bir alan
Kolay değil elbette. Ama bu iki unsuru saymazsak(torpil ve gezmece) hakimlik/savcılık meslek gibi meslek.şimdi diyarbakır'da şark görevinde gez babam gez. Sürekli yer değiştiricen hep bir duruşun olucak falan bir alan içinde yaşıcan hayatını, zor tabi