O nasıl bir eldir ekmek küreği gibi
Wade 2011'in intikamını aldı LeBron'danOlan LeBron'a oldu. Adam tek başına mücadele etti desek yalan olmaz. Wade'nin artık all star oyuncusu olarak anılması bana çok komik geliyor.
En azından LeBron kendini geliştirmiş, artık eskisi gibi kötü değil. Ama Wade daha da kötüye gidiyor her gün.Wade 2011'in intikamını aldı LeBron'dan2011 Dallas serisinde bugünkü Wade'den burun farkıyla önde bir LeBron düşün.
Gitsin , Heat fanları bilip bilmeden sallarken dönüp geriye baksında Wade'in zamanında bu takım için ne yaptığını görsün.Wade'in iradesi yoksa LeBron'nun kudreti de yok.Wade'i pek sevdiğim söylenemez bu arada.En azından LeBron kendini geliştirmiş, artık eskisi gibi kötü değil. Ama Wade daha da kötüye gidiyor her gün.
Wade benim Miami'yi sevme sebebim ama Spurs serisinde ki kafa yapısını hiç beğenmedim. Hatta soğumama bile neden oldu. Ki kaldı ki ben mücadeleye önem veren birisiyim. Kobe fanı olmam da bu yüzden.Gitsin , Heat fanları bilip bilmeden sallarken dönüp geriye baksında Wade'in zamanında bu takım için ne yaptığını görsün.Wade'in iradesi yoksa LeBron'nun kudreti de yok.Wade'i pek sevdiğim söylenemez bu arada.