İşte bunun olmasında o tip etkenler var. Duygusal biri adam. Hakettiğini düşündüğü değeri göremediğini düşünüyorum ben.Asıl performansı düşük olduğu için hakettiği pek de bir şey yok bence. Konferans finalini Durant yüzünden kaybetti OKC.
İşte bunun olmasında o tip etkenler var. Duygusal biri adam. Hakettiğini düşündüğü değeri göremediğini düşünüyorum ben.Asıl performansı düşük olduğu için hakettiği pek de bir şey yok bence. Konferans finalini Durant yüzünden kaybetti OKC.
Aynısını Lebron da yapmıştı, ikisine de şaşırdım evet ama sonra unutuluyor işte. Kaybetmenin ne kadar berbat hissettirdiğinin sonucu hep bunlar.Şunu da unutmamak gerek okc 3-1 önde iken kaybetmelerinin en büyük etkeni durant ve düşük şut yüzdesi idi. Gerçekten çok ilginç ya resmen 5. sınıf bir oyuncu gibi yüzük uğruna gsw e gitti :/ Severdim kendisini çok üzdü.
TV8 verecekmi bu sene acaba bilginiz varmıGSW' ı patlattılar
Yaz ligi havasından kurtulamamışlar daha acayip bi dağınıklık vardı takım da. Bu takıma bir Yılmaz Vural şart
Spurs'de ne oynadı arkadaş.
Ayrıca o yayın haklarını kim dağıtıyorsa onun ben gözlerinden öpeyim. Ulan Ligtv + Turkcell Tv + Dsmart hepsi bi maç veriyor bu nasıl iş ya. Doğru düzgün yayın bulana kadar ilk yarı bitti![]()
Bende tam anlamadım. Acun NBA yayın haklarını aldık hayırlı olsun diye twit atmıştı. Dün nette biraz baktım sadece ulusal kanalda yayınlanacak maçları tv8 yayınlayacak gibi birşeyler yazıyodu. Şu siteden bakabilirsin:TV8 verecekmi bu sene acaba bilginiz varmı
Tşkler, acun yeni kanal açtı TV 8,5 diye orda yayınlarsa süper olur .Golden, Chevland,Bulls maçlarını verse bile yeterBende tam anlamadım. Acun NBA yayın haklarını aldık hayırlı olsun diye twit atmıştı. Dün nette biraz baktım sadece ulusal kanalda yayınlanacak maçları tv8 yayınlayacak gibi birşeyler yazıyodu. Şu siteden bakabilirsin:
http://www.sporekrani.com/